Vacatures dierenartsassistent Zottegem

Met een diploma van dierenartsassistent op zak, help jij de dierenarts of een team van dierenartsen bij het verlenen van medische zorg aan zieke of gewonde dieren. Je zal je hulp bieden tijdens consultaties door bijvoorbeeld een dier goed te fixeren tijdens een onderzoek of bloedafname. Ook tijdens operaties ben je onmisbaar.

Je bereidt het operatieveld voor en assisteert tijdens de ingreep. Dit kan zowel door het aangeven van instrumenten als door het vasthouden van weefsels. Daarnaast bevorder je het dierenwelzijn door advies te geven aan baasjes over een goede voeding en goede verzorging van hun trouwe viervoeter.

Je zorgt er ook voor dat mensen op tijd weten wanneer ze met hun dier moeten langskomen om hun vaccinaties en ontworming up to date te houden. Je bent dan ook een krak in administratie!

Ben jij een bekwame dierenartsassistent uit de buurt van Zottegem die gemotiveerd op zoek is naar een nieuwe job? Maak dan snel een account aan op Vetplace. Het is heel makkelijk en op één-twee-drie ben je hiermee klaar. Het is zeker in je voordeel om ook je CV op je profiel te plaatsen, zo kan je je kwaliteiten in de verf zetten voor werkgevers. Wanneer je hiermee klaar bent, kan je alle vacatures voor dierenartsassistenten in de regio Zottegem doornemen. Indien je een interessante aanbieding hebt gevonden, kan je hier eenvoudig en online voor solliciteren. De werkgever zal hier een melding van krijgen en kan dan met jou contact opnemen via het platform of via e-mail of telefoon. Een nieuwe job als dierenartsassistent vinden, wordt een fluitje van een cent dankzij Vetplace!

Kan jij als dierenarts wel een paar helpende handen gebruiken? Of is de dierenkliniek op zoek naar een nieuwe dierenartsassistent uit Zottegem? Door gebruik te maken van Vetplace kan je deze zoektocht al snel beëindigen! Je kan je vacature hier online plaatsen en doordat deze website specifiek ontworpen is voor diergeneeskundige beroepen, zullen geïnteresseerde dierenartsassistenten al snel op jouw jobaanbieding botsen. Wanneer zij zichzelf een goede kandidaat achten om jouw openstaande functie te vervullen, kunnen ze meteen reageren op je vacature.