Vacatures dierenartsassistent Brugge

Een dierenartsassistent is zowel een baliemedewerker, als een praktijkmedewerker met een passie voor dieren en interesse in de diergeneeskundige wereld. Deze persoon is niet wettelijk bevoegd om zelf dieren te onderzoeken, injecties toe te dienen of operaties uit te voeren, wel om de dierenarts hierbij bij te staan. Een dierenartsassistent is de rechterhand van de dierenarts en helpt dus wel bij dergelijke handelingen. Bovendien bevat deze job ook enkele administratieve taken, zoals telefoontjes aannemen en afspraken maken. Ook het sociale aspect speelt een grote rol, want een dierenartsassistent hoort te weten hoe hij of zij moet omgaan met de baasjes. Het beroep dierenartsassistent is dus een heel afwisselende baan, die zeker niet te onderschatten valt.

Wist jij van jongs af aan al dat je iets met dieren wou doen? Ben je daarnaast ook een kei met administratieve taken? Heb je de juiste opleiding gevolgd? Dan is een job als dierenartsassistent op jouw lijf geschreven! Als de assistent van een dierenarts, ben jij de draaischijf binnen de praktijk. Dankzij jouw werk, stuur jij het team mee aan. Daarnaast ben jij de eerste persoon waarmee de baasjes van dieren in contact komen. Daarom moet je niet enkel vlot kunnen omgaan met dieren, maar ook met hun baasjes.

Dierenartsassistenten uit Brugge die nog op zoek zijn naar een nieuwe job in hun regio, kunnen simpelweg tussen de vacatures op Vetplace zoeken en solliciteren waarvoor ze willen. Solliciteren hoeft dus niet ingewikkeld te zijn! Je kan ook makkelijk je CV online plaatsen, zodat werkgevers je kunnen bekijken.

Ben jij een dierenarts en ben je op zoek naar een goede, vlotte assistent? Iemand met een passie voor dieren en interesse in de diergeneeskundige wereld? Zet jouw vacature dan online op Vetplace en bereik meteen dierenartsassistenten die op zoek zijn naar een leuke job. Ze zullen voor jouw functie solliciteren, jij hoeft alleen maar te kiezen met wie je in zee wil gaan.