Vacatures dierenartsassistent Eeklo

Als dierenartsassistent ben je een dierenliefhebber in hart en nieren. Daarnaast heb je een zeer grote interesse in de dierengeneeskundige wereld. Je biedt ondersteuning aan één of meerdere dierenartsen binnen hun dagelijkse taken. Zo assisteer je hen bij behandelingen, zoals onderzoeken en operaties. Daarnaast is jouw taak als dierenartsassistent erg belangrijk, omdat jij hét gezicht bent van de dierenpraktijk. Je zit in de praktijk achter de balie en verwelkomt baasjes met hun dieren.

Je kunt steeds een antwoord bieden op hun vragen en weet ook hoe je ze moet geruststellen als dit nodig is. Bovendien heb je ook een administratieve taak, want je bent verantwoordelijk voor de binnenkomende telefoontjes en voor het inplannen van afspraken.

Ook is het jouw taak om tijdig bestellingen te doen en sta jij in voor het schoonmaken van de praktijk en het materiaal. Om dit prachtig beroep te mogen uitoefenen, ben jij in het bezit van een bachelordiploma in dierenzorg of heb je een geschikte cursus gevolgd tot dierenartsassistent. Hiermee kan je assistent worden in een privépraktijk, een groepspraktijk of een dierenkliniek.

Ben jij een gedreven dierenartsassistent die op zoek is naar een job in Eeklo? Dankzij onze website vind je in een mum van tijd de perfecte werkomgeving! Of je nu wilt werken als assistent van een dierenarts met een privépraktijk of liever in een groepspraktijk, met kleine huisdieren of eerder met paarden, … Op Vetplace vind je verschillende vacatures terug. Heb je interesse in een bepaalde jobaanbieding? Dan zal alles heel snel gaan, want je kan hier onmiddellijk op solliciteren. Vergeet ook zeker niet je CV op je profiel te plaatsen, dat vergroot je kansen. Zoek nu de praktijk die het beste bij je past.

Elke dierenarts heeft een bekwame assistent nodig. Het maakt niet uit of je nu je eigen baas bent in een privépraktijk, of deel uitmaakt van een tof team dierenartsen in een groepspraktijk. Je hebt iemand nodig om je taken te verlichten. Ben jij nog op zoek naar de geschikte dierenartsassistent in Eeklo? Vetplace is de perfecte plaats om jouw vacature op te zetten. Wij zorgen ervoor dat deze bij de juiste kandidaten geraakt en zij kunnen dan meteen solliciteren. Vind nu de ideale dierenartsassistent in Eeklo door jouw vacature hier te plaatsen.