Vacatures dierenartsassistent Oudenaarde

Als dierenartsassistent ondersteun je een dierenarts bij verschillende taken. Ten eerste help je hem of haar bij onderzoeken en operaties. Dit doe je onder andere door de juiste instrumenten te ontsmetten, klaar te leggen en aan te geven tijdens de behandeling, maar ook door dieren correct te fixeren. Daarnaast verlicht je een dierenarts zijn werk door een groot deel van de administratie over te nemen. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het eerste contact met de baasjes, voor het telefonisch contact en voor het inplannen van afspraken.

Je hebt veel kennis en bent erg gemotiveerd, daarom is het voor jou geen probleem om te antwoorden op diverse vragen van de baasjes. Je beschikt dan ook over sociale vaardigheden en weet hoe je moet omgaan met de verschillende gevoelens van de baasjes. Tot slot is het ook jouw taak om de voorraad te beheren en tijdig bestellingen te plaatsen, zodat de dierenarts zeker niets tekort komt van materiaal of medicijnen. Als dierenartsassistent ben je dus een echte duizendpoot.

Ben jij gepassioneerd door de dierenwereld? Heb je daarnaast ook een interesse voor administratie? Neem snel een kijkje op Vetplace en vind de perfecte job als dierenartsassistent. Zou je graag in de buurt van Oudenaarde werken? Geen probleem, er zijn ook vacatures voor dierenartsassistenten in Oudenaarde. Elke dierenarts heeft nood aan een goede assistent. Wil jij een dierenarts met een privépraktijk ondersteunen? Of ben je liever de rechterhand van meerdere dierenartsen in een groepspraktijk? Je vindt hier verschillende vacatures voor dierenartsassistenten, waardoor je jouw gedroomde werkplek er zeker zal terugvinden. Wacht dus niet langer en begin aan de rest van je toekomst! Door je CV op de website te posten, kunnen werkgevers jou ook zelf aanspreken.

Heb jij net jouw eigen dierenartsenpraktijk opgestart en ben je nu op zoek naar een gemotiveerde assistent om jouw taken te ondersteunen? Of bestaat jouw (groeps)praktijk in Oudenaarde al langer en zijn jullie, om welke reden dan ook, op zoek naar een nieuwe dierenartsassistent? Wij helpen je hier graag bij. Zet vandaag nog jouw vacature online op Vetplace en geïnteresseerde assistenten zullen al snel contact met je opnemen. Het vinden van de perfecte dierenartsassistent was nog nooit zo gemakkelijk!