Vacatures dierenartsassistent Tielt

Als dierenartsassistent ben je de begeleidende kracht van de dierenarts. Je bent sterk begaan met dieren en hebt een uitgebreid takenpakket. Je regelt de administratie in de praktijk waar je werkt. Dit wil zeggen: telefoons opnemen en behandelen, afspraken inplannen, bestellingen plaatsen etc. Je helpt de dierenarts ook tijdens consultaties en operaties. Dit door dieren vast te houden, instrumenten aan te geven of eventueel de eigenaars van de dieren te kalmeren of af te leiden. Je bent het aanspreekpunt voor de eigenaars van de dieren dus je moet zeker genoeg sociale vaardigheden hebben ontwikkeld. Je dagelijkse taken zijn zeer afwisselend en veelzijdig, maar die zie je als een pluspunt.

Als dierenartsassistent werk je samen met een dierenarts of met meerdere dierenartsen. Dit kan in een praktijk zijn, maar ook in een dierenkliniek. Je moet een opleiding volgen om deze job naar behoren te kunnen uitvoeren en een basiskennis van de verschillende diersoorten en instrumenten op te doen.

Wil jij graag aan de slag aan dierenartsassistent in de buurt van Tielt? Ben je op zoek naar je eerste job? Ben je van plan om een carrièreswitch te maken? Dit kan allemaal. Op Vetplace vind je tal van openstaande vacatures als dierenartsassistent in Tielt. Je kan hier gemakkelijk een profiel aanmaken en zo onmiddellijk solliciteren op vacatures die jou interesseren. Een tip, plaats zeker je CV op Vetplace, zo vinden werkgevers jou sneller en hebben ze meteen een duidelijk beeld over wie jij bent.

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe dierenartsassistent om jou te helpen in je praktijk in Tielt? Of zoek je nog iemand om jouw team in de dierenkliniek te versterken? Via Vetplace plaats je als werkgever makkelijk een vacature. Deze komt bij de juiste mensen terecht waardoor je gegarandeerd een geschikte kandidaat vindt. Je hebt dus niets te verliezen!