Vacatures dierenartsassistent Genk

Als dierenartsassistent ben jij de rechterhand van een dierenarts. Net als de dierenarts zelf, ben jij onmisbaar in de praktijk. Je kan daarbij zowel meedraaien in een zelfstandige praktijk als in een groepspraktijk, waar je samenwerkt met andere assistenten en dierenartsen. Je hebt een groot hart voor dieren en bent dan ook bezorgd om hun welzijn.

De gezondheid van het dier staat centraal. Daarom sta jij dagelijks klaar om de dierenarts te helpen bij het behandelen en genezen van zieke of gewonde dieren. Ook administratief weet jij wat je te doen staat, zodat de praktijk op wieltjes blijft lopen. Je bent bovendien sociaal en vriendelijk in de omgang, zowel met de dieren als met hun baasjes, zodat zij zich meteen op hun gemak voelen.

Heb je net je opleiding tot dierenartsassistent volbracht, en zoek je je eerste job in een dierenartsenpraktijk in Genk. Of misschien heb je wel gewoon nood aan een nieuwe start? Die start vind je in ieder geval hier. Ga op Vetplace op zoek tussen de vele vacatures voor dierenartsassistenten en misschien vind jij vandaag wel de job die jou op het lijf geschreven is! Vergeet ook zeker niet jouw CV te uploaden. Dat maakt het ook voor dierenartsen makkelijker om met jou in contact te komen indien zij in jou de ideale assistent zien.

Je hebt een dierenartsenpraktijk in Genk en zoekt een assistent om je in deze praktijk dagelijks bij te staan bij de verzorging en behandeling van de dieren. Dan kan je zoektocht alvast hier beginnen. Hier plaats je namelijk makkelijk je vacature voor een dierenartsassistent. Deze bereikt dan meteen heel veel kandidaten die op zoek zijn naar een job als dierenartsassistent en mogelijks aan jouw jobomschrijving voldoen. De kandidaten die interesse hebben of zichzelf geschikt beschouwen, kunnen dan op hun beurt online solliciteren of zelf contact met jou opnemen. Zo vind jij snel en eenvoudig de ideale dierenartsassistent voor jouw praktijk!