Vacatures dierenartsassistent Roeselare

Veel mensen dromen ervan: van je passie je beroep maken. Wel, als dieren je passie zijn, hebben wij goed nieuws voor jou. Iedere dierenarts kan iemand zoals jij gebruiken: een dierenartsassistent! Als dierenartsassistent ben je onmisbaar in de dierenwereld. Je hebt een administratieve functie, zoals dossiers opmaken, dossiers opvolgen, de agenda beheren, mensen en dieren ontvangen, … Daarnaast zijn er ook tal van praktische zaken waarmee je een dierenarts te hulp kan schieten.

Je stelt diertjes op hun gemak en fixeert hen op de juiste manier tijdens consultaties, op die manier verloopt dit veel aangenamer voor de diertjes en voor de dierenarts. Je zal ook bijvoorbeeld kooien onderhouden, materiaal desinfecteren, gehospitaliseerde dieren voederen en controleren, … Als dierenartsassistent is je takenpakket hoe dan ook zeer gevarieerd. Je gaat nauwkeurig te werk en je bent vlot in de omgang, zowel met mensen als met dieren.

Ben jij op zoek naar een dierenartspraktijk, groepspraktijk of dierenkliniek in de regio rond Roeselare waar jij een dierenarts te hulp kan schieten? Ben jij gepassioneerd door dieren? Wil je van je passie je broodwinning maken? Wel, dan hebben we goed nieuws: hier vind je alle werkgevers in Roeselare die naar jouw assistentie op zoek zijn! Via Vetplace kun je solliciteren voor elke jobaanbieding als dierenartsassistent die jou aanspreekt. Je kan ook je CV uploaden, zodat jij kan gevonden worden door dierenartsen.

Een dierenartsassistent nodig voor je praktijk in Roeselare? Mist de dierenkliniek nog een helpende hand? Hier vind je de geschikte kandidaat voor jouw jobaanbieding. Door je vacature gericht te plaatsen op Vetplace, linken we de juiste profielen aan de juiste vacatures. Kandidaten kunnen solliciteren wanneer ze geïnteresseerd zijn in de functie die jij te bieden hebt. Zo vind je sneller dan je denkt een nieuwe dierenartsassistent!