Vacatures dierenartsassistent Gent

Zoals Bonnie zijn Clyde niet kan missen, heeft een dierenarts zijn dierenartsassistent nodig. Als dierenartsassistent bezet je dan ook een onmisbare functie binnen een dierenartsenpraktijk: je helpt waar nodig en neemt regelmatig taken over waar de dierenarts geen tijd voor heeft. Toch heb je ook zelf heel wat verantwoordelijkheden. Zo sta je in voor de administratieve taken binnen de praktijk: je plant de agenda in en weet dus op die manier perfect welk beestje wanneer langskomt.


Daarnaast sta je ook in voor het plegen van telefoontjes indien nodig en neem je de hoorn op wanneer deze roodgloeiend staat. Over een goed stel communicatieve vaardigheden beschikken is dus geen overbodige luxe bij deze job, aangezien je ook dagelijks nauw zal samenwerken met de dierenarts in de praktijk.

Je zal bijvoorbeeld, wanneer hij dit nodig heeft, zijn extra paar handen zijn bij een operatie of je houdt de dieren vast terwijl hij ze onderzoekt. Ook voor en na een operatie ben je belangrijk: je legt de benodigde materialen klaar en poetst deze achteraf weer mooi op. Het is vanzelfsprekend dat je als dierenartsassistent een groot hart hebt voor dieren: dagelijks kom je in contact met viervoetige patiënten en daarbovenop sta je ook in voor hun verzorging indien ze in de praktijk verblijven. De nodige knowhow en de essentiële competenties voor het correct uitoefenen van deze job verkreeg je als dierenartsassistent in een professionele opleiding. Na het behalen van een diploma kan je dan aan de slag binnen een dierenartsenpraktijk.

Sta jij te popelen om een olijk duo te vormen met een dierenarts? Ben je daarnaast op zoek naar een job als dierenartsassistent in het historische Gent? Spurt dan virtueel richting onze website en kijk tussen onze openstaande vacatures voor de job van dierenartsassistent in regio Gent. Wie weet hoef je niet langer te zoeken en vind je hier de job van je dromen! Vergeet dan niet te solliciteren en misschien kan je binnenkort zelfs al aan de slag als dierenartsassistent in Gent.

Nog op zoek naar een dierenartsassistent om een vrije plek op te vullen in Gent? Gooi dan vandaag zeker nog een zoekertje online op onze website voor de job van dierenartsassistent in Gent. Maak er een interessante vacature aan en wie weet sla je dankzij onze website de perfecte kandidaat aan de haak voor deze job.