Vacatures dierenartsassistent Kortrijk

Een dierenartsassistent werkt als ondersteuner van een dierenarts. Je bent als het ware zijn of haar rechterhand. Maar uiteraard kan je deze job niet zomaar uitoefenen. Je dient in het bezit te zijn van een diploma. Met dit diploma kan je terecht komen in een dierenartspraktijk of dierenkliniek.

Naast een grote passie voor dieren, draag je nog heel wat andere verantwoordelijkheden. Zo heb je binnen je functie ook commerciële, educatieve en coördinerende taken.

Je bent op zoek naar een dierenartsassistent voor een dierenkliniek of dierenartsenpraktijk in Kortrijk? Je weet perfect over welk profiel deze persoon moet beschikken en hoe je vacature eruit moet ziet, maar niet waar je moet zoeken? Vetplace biedt je de mogelijkheid je vacature online te plaatsen en langs die weg een grote groep geïnteresseerden te bereiken. Heel wat werkzoekende dierenartsassistenten uit Kortrijk gebruiken dit medium, waardoor veel kandidaten zullen botsen op je vacature. Ofwel kies je ervoor dat geïnteresseerden rechtstreeks op de vacature kunnen reageren door middel van het versturen van een sollicitatiebrief ofwel geef je ze de kans rechtstreeks contact met je op te nemen via e-mail of telefoon.

Je bent een gediplomeerd dierenartsassistent in hart en nieren en je wilt graag werken in de regio Kortrijk? Vetplace kan jou hierbij helpen. Dit handige platform biedt heel wat vacatures aan van verschillende dierenartspraktijken en dierenklinieken in Kortrijk. Je sollicitatie kan je in orde brengen door te reageren op de vacature. Je kan ook je CV op de website plaatsen om je troeven in het daglicht te plaatsen. Indien gewenst door de zoekende werkgever, heb je ook de mogelijkheid rechtstreeks contact op te nemen met een praktijk of kliniek. Aarzel dus niet langer en ga aan de slag met Vetplace om snel de job van jouw dromen te vinden.