Vacatures dierenartsassistent Dilsen-Stokkem

Een dierenartsassistent kan ook omschreven worden als een ‘gever’: hij of zij werkt volledig in dienst van zowel dieren, als mensen. In de dierenartsenpraktijk ben jij de assistent van de dierenarts: taken die hij jou geeft of taken waar hij zelf niet aan toekomt, vang jij als assistent op met plezier. Je krijgt ook jouw eigen verantwoordelijkheden: je staat in voor het verzorgen van dieren die achterblijven in de praktijk, maar ook voor medische zaken is jouw hulp vereist.


Zo leg je de materialen klaar die de dierenarts nodig heeft en maak je deze achteraf ook weer schoon. Mogelijks wordt de hulp van een dierenartsassistent ook tijdens operaties verwacht: dit wanneer de dierenarts behoefte heeft aan een paar extra handen. Naast medisch werk, bied jij ook administratieve hulp: als dierenartsassistent ben je de organisatorische drijfveer achter de praktijk, aangezien je de agenda regelt en elke bezoeker dus langs jou passeert.

Dit mag je ook letterlijk nemen, aangezien jij het aanspreekpunt bent in de praktijk en bezoekers zich met hun patiënten bij jou komen aanmelden. Het is dus vanzelfsprekend dat je een sociaal, maar ook een vriendelijk en spontaan persoon bent. Daarnaast ben je plichtsbewust en organisatorisch zeer begaafd: in zowel je hoofd als je werk verloopt alles volgens een bepaalde structuren en worden taken een voor een perfect en vlot afgewerkt. Wat je nodig hebt om als dierenartsassistent aan de slag te gaan, leer je tijdens een professionele bacheloropleiding. Daarna kan je dan aan de slag binnen een dierenartsenpraktijk van jouw keuze.

Ben jij op zoek naar een job als dierenartsassistent in Dilsen-Stokkem? Doorzoek dan zeker onze website op openstaande vacatures voor deze job. Wanneer je een interessante vacature vindt, waag dan zeker je kans en solliciteer! Wie weet breekt er voor jou binnenkort een nieuw hoofdstuk aan als dierenartsassistent in Dilsen-Stokkem.

Voor jouw praktijk in Dilsen-Stokkem nog op zoek naar een dierenartsassistent? Plaats dan als de wiedeweerga een vacature voor deze openstaande job op onze website. We trekken heel wat bezoekers, dus hiertussen zit er vast wel eentje die een ideale match is voor jouw vacature. Doen, dus!