Vacatures dierenartsassistent Maaseik

Als dierenartsassistent sta jij de dierenarts bij in zijn missie: dieren genezen! Om als dierenartsassistent aan de slag te kunnen gaan, moet je de gepaste opleiding volgen en het juiste diploma behalen. De taken van een dierenarts kunnen snel oplopen en zijn enorm uiteenlopend. Daarom is een assistent als jij meer dan welkom voor velen!

Als dierenartsassistent sta je in voor de administratieve kant van de job. Dat kan gaan van het beheren van de agenda, tot het opstellen van dossiers. Maar geen nood, uiteraard ben ook jij met dieren bezig! Jij onderhoudt de kooien en verzorgt de dieren in de praktijk of kliniek, je ondersteunt ook de dierenarts bij zijn of haar handelingen. Het is belangrijk dat na een ingreep een dier wordt opgevolgd, hiervoor ben jij mee verantwoordelijk. Je bent gemotiveerd en nauwkeurig maar vooral: je hebt een passie voor dieren!

Net als jij helpen wij ook graag diertjes. Dat doen we door werkgever en werknemer in Maaseik bij elkaar te brengen. Ten eerste zorgen we dat jij de openstaande jobaanbiedingen als dierenartsassistent in Maaseik, die bij jouw profiel aansluiten, te zien krijgt. Vanaf dat een vacature jou aanspreekt, kan je hierop solliciteren. Ten tweede zorgen we dat dierenartsen die om jouw assistentie schreeuwen, jou moeiteloos vinden. Ze vinden jou door je CV te bekijken die je kan toevoegen aan je account. Samen vinden we de job die bij jou past!

Ben je op zoek naar assistentie in je praktijk in Maaseik? Verlies je het overzicht en kan je een extra paar hersenen gebruiken? Op Vetplace vind je de dierenartsassistent waar je naar op zoek bent!
Door vacatures gericht te plaatsen, vind je in een mum van tijd je nieuwe assistent. Kandidaten krijgen de kans om te solliciteren op de vacatures die hen interesseren. Indien je het profiel tegenkomt waar je naar op zoek bent, kan je contact opnemen. Want de perfecte dierenartsassistent voor jou, is dichterbij dan je denkt.