Vacatures dierenartsassistent Hoogstraten

Een dierenartsassistent heeft een bachelor in de dierenzorg voltooid of koos voor de afstudeerrichting dierenzorg binnen de bachelor agro -en biotechniek. In beide gevallen dien je ook nog eens specifiek voor de afstudeerrichting dierenartsassistent gekozen te hebben.

 Je werkt als helpende hand bij een dierenarts of dierenkliniek en staat in voor de verzorging van dieren, maar hier stopt je takenpakket niet, want je krijgt ook commerciële, coördinerende en educatieve taken toegewezen. Kortom heb je als dierenartsassistent niet enkel een grote passie voor dieren, maar ook een uitgebreide verantwoordelijkheid.

Jouw praktijk in Hoogstraten heeft dringend nood aan een dierenartsassistent, maar je weet niet waar te zoeken? Dan ben je aan het juiste adres bij Vetplace. Het eenvoudig en overzichtelijk platform brengt jouw vacature tot bij heel wat kandidaten. Het bereik van de website zorgt ervoor dat heel wat geïnteresseerden op je vacature zullen botsen. Door een duidelijke functiebeschrijving te plaatsen, zorg je ervoor dat de juiste profielen reageren en kom je in aanraking met jouw eventuele toekomstige werknemer.

Jij, van opleiding dierenartsassistent, bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Je hebt de schoolbanken net verlaten en wil graag aan de slag gaan als dierenartsassistent in Hoogstraten? Vetplace geeft je een handig overzicht van praktijken en dierenklinieken die momenteel op zoek zijn naar een dierenartsassistent. Neem gerust een kijkje tussen de verschillende vacatures en aarzel niet om te reageren. Jouw sollicitatie wordt dan verzonden naar de dierenartspraktijk -of kliniek die de vacature plaatste. In sommige gevallen is het, indien door jou gewenst, mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen via e-mail of telefoon. Het is ook aan de raden je CV online te plaatsen om gevonden te kunnen worden door werkgevers.