Vacatures dierenartsassistent Mechelen

Een dierenartsassistent is de helpende hand van de dierenarts. Je helpt de dierenarts met zijn of haar dagelijkse werkzaamheden en de taken waar deze vaak niet aan toekomt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor baasjes van de patiënten, je regelt afspraken en geeft de medicatie van de dieren mee aan de eigenaars. Niet alle taken zijn direct diergerelateerd, maar het grootste deel van de taken wel. Je maakt de operatiekamer klaar voor de dierenarts en assisteert deze waar nodig tijdens de operaties.

Het kan ook zijn dat de dierenartsassistent tijdens het gewone spreekuur moet helpen met de dieren. Op het einde van de dag zorg je voor de schoonmaakwerkzaamheden. Je takenpakket is dus heel uitgebreid. Je hebt een gepaste opleiding gevolgd om het reilen en zeilen van een dierenartspraktijk te begrijpen. Als dierenartsassistent kan je bij een dierenarts in zijn of haar praktijk gaan werken of je kan in een dierenkliniek tewerkgesteld worden.

Heb jij een passie voor dieren? Ben je op zoek naar een uitgebreid takenpakket als dierenartsassistent uit Mechelen? Surf dan zeker verder op Vetplace. Hier vind je verschillende vacatures in Mechelen als dierenartsassistent. Dit is de ideale website. Je vindt hier zowel vacatures voor mensen met ervaring als vacatures voor mensen die net zijn afgestudeerd. Maak een profiel aan en geniet van al de voordelen. Je kan onmiddellijk solliciteren op een vacature die jou aanspreekt. Upload ook zeker je CV zodat werkgevers onmiddellijk zien wat voor sterke kandidaat jij bent.

Zoek jij nog een dierenartsassistent om jouw praktijk te versterken in Mechelen. Is de dierenkliniek uit Mechelen op zoek naar een extra paar helpende handen? Plaats een vacature op Vetplace. Deze vacature komt terecht bij gekwalificeerde kandidaten waardoor het selectieproces voor jou vlot kan verlopen. Geïnteresseerde kandidaten die jouw vacature vinden, kunnen rechtsreeks via de website solliciteren. Op deze manier kunnen jullie makkelijk contact houden en vind jij snel een goede dierenartsassistent.