Vacatures dierenartsassistent Sint-Niklaas

Als dierenartsassistent help je de dierenarts, zoals het woord zelf zegt. Dat kan in een privé dierenartspraktijk, een groepspraktijk of een dierenkliniek. Samen staan jullie in voor het welzijn en de verzorging van de dieren. Als dierenartsassistent neem je vooral alle administratieve taken die bij de job komen kijken over. Dossiers opstellen, dossiers opvolgen, afspraken maken, agenda beheren, stock onderhouden, … Het zijn allemaal noodzakelijke taken om een praktijk draaiende te houden.

Ook praktisch kun je van dienst zijn door de kooien mee te onderhouden of dieren te voederen en te verzorgen bijvoorbeeld. Jouw passie voor dieren houdt je werklust hoog! Je bent vlot in omgang en je gaat zorgvuldig te werk.

Op zoek naar een nieuwe werkomgeving tussen de dieren in Sint-Niklaas? Is jouw passie voor dieren zo groot dat je er elke dag mee bezig zou kunnen zijn? Ben je gemotiveerd en ben je de helpende hand die iedere dierenarts kan gebruiken? Dan ben je hier aan het goede adres. Vetplace probeert zowel jou als dierenartsen te helpen. Je kan het al raden: dat doen we door jullie bij elkaar te brengen! We helpen jou door je alle vacatures als dierenartsassistent in Sint-Niklaas te laten zien. Jij kan hier onmiddellijk op solliciteren. De dierenarts helpen we door hem/haar jouw CV te laten zien, dus als jij je CV uploadt kunnen je talenten ontdekt worden.

Kun je assistentie gebruiken in je praktijk in Sint-Niklaas? Wordt het te veel om zonder hulp af te handelen? Vetplace vindt voor jou de dierenartsassistent die jij nodig hebt. De openstaande jobaanbieding die jij aanbiedt, wordt door ons gericht de wereld in gestuurd. Zo kunnen we het profiel waar jij naar op zoek bent, linken aan je vacature. Kandidaten kunnen vrijwel onmiddellijk solliciteren. Jij beslist op basis van de motivatie en competenties of je contact opneemt met een kandidaat of niet. Zo zal de zoektocht naar de juiste assistente een pak vlotter verlopen.