Vacatures dierenartsassistent Aarschot

Een dierenartsassistent is de rechterhand van de dierenarts. Net zoals Batman zijn Robin nodig heeft, is hij onmiskenbaar een noodzakelijke aanwezigheid binnen de dierenartsenpraktijk. Zijn of haar takenpakket bestaat enerzijds uit administratieve taken: telefoons beantwoorden en het zijn van de organisatorische drijfveer achter de praktijk, aangezien alle afspraken langs hem passeren en hij ook de praktijkagenda opstelt. Als dierenartsassistent ben je ook het aanspreekpunt voor bezoekers van de praktijk: jij verwelkomt baasjes en neemt hun patiënten aan. Daarnaast krijg je ook een medische verantwoordelijkheid: je bereidt de operatiezaal voor en biedt de dierenarts dat extra paar handen wat hij tijdens een operatie behoeft.

Aangezien er in een dierenartsenpraktijk veel emoties oplaaien, is het voor een goede uitoefening van de job ook belangrijk dat jij goed bent in het aanreiken van een luisterend oor en het steunen van mensen. De skills en kennis nodig om dierenartsassistent te kunnen worden, worden verworven gedurende een professionele opleiding. Na deze opleiding behaal je een professionele bachelor in de dierenzorg of via thuis- of afstandsonderwijs een certificaat.

Ben jij een echte dierenvriend, een volleerd dierenartsassistent en ben je op zoek naar een job als dierenartsassistent in Aarschot? Waag dan je kans en reageer op onze website op openstaande vacatures voor deze job. Denk goed na, hou openstaande zoekertjes in de gaten en stuur bij interesse jouw sollicitatie door. Binnen de kortste keren heb jij de job van jouw dromen beet en kan jij binnenkort aan de slag als dierenartsassistent in het Hagelandse Aarschot.

In jouw dierenartsenpraktijk in Aarschot nog een plaatsje vrij voor een dierenartsassistent? Plaats dan vandaag nog een omschrijving van de openstaande functie online en wacht de stroom aan reacties af. Actie, reactie: schrijf een vacature uit en wie weet verwelkom jij heel binnenkort jouw missing piece. Samen kunnen jullie dan een goed geoliede machine worden en een onafscheidelijk duo gaan vormen.