Vacatures dierenartsassistent Vilvoorde

Als dierenartsassistent ben je de onmisbare sidekick van een dierenartsassistent. Zoals de naam van het beroep al zegt, assisteer jij de dierenarts waar deze jouw hulp goed kan gebruiken. Vooral belangrijk is dat jij als dierenartsassistent de administratie van de dierenartsenpraktijk op peil houdt. Je neemt de hoorn op als deze roodgloeiend staat en houdt de administratie van de viervoetige patiënten bij. Daarnaast speel je ook in de praktijk zelf een belangrijke rol: jij onderhoudt namelijk de hygiëne van deze kamer. Het materiaal dat de dierenarts van doen heeft, maak jij schoon en leg jij ordelijk klaar.

Indien nodig assisteer je hem bij een operatie en ben jij een extra paar handen en ogen bij de ingreep. Wanneer patiënten moeten verblijven in de praktijk zijn zij de verantwoordelijkheid van de dierenartsassistent en worden zij door hem of haar verzorgd.

Het is dus vanzelfsprekend dat je, wanneer je een dierenartsassistent bent, geen afkeer hebt van dieren: dagelijks kom jij met gezellige diertjes in contact en sta jij klaar om te helpen waar nodig. Je bent ook maar beter niet verlegen of een stille muis, aangezien je nauw zal samenwerken met de dierenarts en jullie een goed geoliede machine zullen moeten vormen. Daarnaast heb je een vriendelijk en spontane uitstraling, aangezien jij het aanspreekpunt zal vormen voor baasjes die in de praktijk langskomen met hun hulpbehoevende patiënten. Wat je nodig hebt voor het juist uitoefenen van deze job, leerde jij in jouw opleiding: je behaalde een bachelor diploma of een certificaat in thuisstudie. Met dit diploma of certificaat kan je dan uiteindelijk aan de slag binnen de dierenartsenpraktijk.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met dieren? Ben je op zoek naar de job van dierenartsassistent in Vilvoorde? Snuister dan nu even in onze vacatures voor de job van dierenartsassistent in het Vlaams-brabantse Vilvoorde. Twijfel geen seconde indien je de perfecte vacature vindt en solliciteer: wie weet valt jouw droom job zomaar uit de bus.

Ben jij als dierenarts uit Vilvoorde nog op zoek naar een loyale rechterhand? Plaats dan vandaag zeker nog een vacature voor dierenartsassistent in Vilvoorde online op onze website. Omschrijf gedetailleerd naar wie jij op zoek bent en wie weet schud jij binnenkort jouw nieuwe assistent de hand