Vacatures dierenartsassistent Turnhout

Als dierenarts ben je een onmisbare kracht binnen de dierenartsenpraktijk. Zoals elke kapitein niet zonder zijn matrozen kan, is een dierenarts ook niets zonder zijn dierenartsassistent. Je hebt dan ook verschillende taken binnen de dierenartsenpraktijk die je dagelijks volbrengt. Zo vormt de dierenartsassistent de organisatorische kracht achter de praktijk: hij of zij plant de zieke patiënten in en vormt ook meteen het eerste aanspreekpunt voor de baasjes die een bezoek brengen aan de praktijk.

Een vriendelijke uitstraling en communicatieve vaardigheden zijn dus zeker mooi meegenomen. Vooral dat laatste komt ook goed van pas als dierenartsassistent, aangezien je ook vaak telefoontjes zal moeten plegen of de hoorn zal moeten opnemen wanneer deze roodgloeiend staat.

Ook in de praktijk zelf is jouw aanwezigheid voelbaar: je legt de materialen klaar die de dierenarts nodig heeft bij een behandeling en indien nodig speel je zijn extra paar ogen tijdens een operatie. Vanzelfsprekend ben je een dierenvriend aangezien je dagelijks met dieren bezig bent: je houdt hen vast bij hun behandeling en wanneer ze in de praktijk overnachten, verzorg je hen. Wat een dierenartsassistent nodig heeft om zijn job naar behoren uit te oefenen, leerde hij in een professionele opleiding, waarna hij zijn professionele bachelor in de dierenzorg behaalde of zijn certificaat via thuis- of afstandsonderwijs.

Ben jij een dierenvriend in hart en nieren? Kijk je ernaar uit om met hen aan de slag te gaan? En zoek je naar een job als dierenartsassistent in de regio van Turnhout? Neem dan zeker een kijkje tussen onze vacatures voor de job van dierenartsassistent in het Kempische Turnhout. Zie je een leuke vacature? Niet twijfelen, maar solliciteren!

Voor jouw dierenartsenpraktijk nog op zoek naar een assistent? Plaats dan snel een vacature op onze website voor de job van dierenartsassistent in Turnhout. Wie weet ben je wel de geluksvogel van de dag en bevindt zich tussen de tientallen dagelijkse bezoekers misschien wel de geknipte kandidaat voor de job van dierenartsassistent in Turnhout.