Vacatures dierenartsassistent Geel

Als dierenartsassistent ben je de rechterhand van de dierenarts. Je werkt dan ook meestal in een praktijk, waar je de dierenartsen ondersteunt in hun dagdagelijkse werkzaamheden. Boven alles ben je een echte dierenvriend, maar je takenpakket is wel zeer divers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de baasjes, verzorgt de opgenomen dieren, maakt de operatietafel klaar en assisteert, indien nodig, de dierenarts bij operaties en andere handelingen.

Daarnaast sta je ook in voor veel zaken die op het eerste zicht niets met dierenverzorging te maken hebben, maar wel cruciaal zijn om de praktijk draaiende te houden. Dit houdt taken in zoals het plannen van afspraken, het uitvoeren van bestellingen of boodschappen en algemeen poetswerk. Om aan de slag te kunnen, moet je over het juiste diploma beschikken.

Zoek jij assistentie bij het vinden van een dierenartsassistent in Geel? Vetplace helpt je uit de nood! Wij zijn dé vacaturewebsite met het grootste bereik aan potentiële dierenartsassistenten in België. Plaats met enkele muisklikken jouw vacature voor een dierenartsassistent in Geel op onze website en vind in één-twee-drie de ideale kandidaat! Hoe werkt het sollicitatieproces? Simpel! Kandidaten kunnen via onze website direct solliciteren op jouw vacature. Je hoeft alleen maar te beslissen wie jij een kans geeft.

Dierenartsassistent in nesten? Vind je maar geen job in Geel? Vetplace assisteert je naar de job van jouw dierenhart! Wij hebben al veel werkgevers en werknemers samengebracht op één overzichtelijke website. Het maakt niet uit of je net afgestudeerd bent, of gewoon toe bent aan een verandering van werkomgeving, door onze enorme reikwijdte vind jij vliegensvlug wat je zoekt. De ideale vacature van dierenartsassistent in Geel gevonden? Solliciteer dan direct op onze website. Kijk je liever de kat even uit de boom? Dan kan je jouw CV uploaden op onze website en kijken wie met jou contact opneemt. “Vetplace, wij assisteren je naar jouw nieuwe job!”