Vacatures dierenartsassistent Diest

Een dierenartsassistent is de extra paar handen en ogen dat een dierenarts nodig heeft: zij werken samen als een onafscheidelijk en dynamisch duo binnen hun praktijk. Een dierenartsassistent is dan ook zeer nauw betrokken bij het werk binnen de praktijk: hij of zij heeft langs de ene kant medische maar langs de andere kant ook administratieve taken. Deze laatste houden in dat hij of zij bv. de praktijktelefoon beantwoordt: bezorgde baasjes of mensen met vragen telefonisch te woord staan is voor deze persoon geen probleem. Daarnaast is hij of zij ook het aanspreekpunt voor bezoekers van de praktijk: jij bent het eerste gezicht dat ze zien binnen de praktijk, het hoeft niet gezegd dat er van deze persoon dan ook een spontane en vriendelijke glimlach verwacht wordt bij het verwelkomen van nieuwe patiënten.

Daarnaast ben jij communicatief zeer vaardig aangezien sommige bezoekers vaak emotioneel zijn: zij zijn onrustig, gestresseerd, boos of droef. Dit is voor jou geen probleem aangezien jij hier perfect mee om kan. Als dierenartsassistent stel je de mensen gerust en biedt je hen comfort en steun wanneer ze dit nodig hebben. Ook medisch draag jij heel wat verantwoordelijkheid: je zorgt voor het poetsen en klaarleggen van de materialen die de dierenarts nodig heeft en bent de rechterhand van de dierenarts bij operaties wanneer hij er eentje nodig heeft. Daarnaast sta je ook in voor de verzorging van dieren die in de praktijk moeten blijven overnachten. De kennis om de job naar behoren uit te oefenen kreeg je mee in je bachelor opleiding. Na het behalen van je diploma als dierenartsassistent kan je aan de slag in een dierenartsenpraktijk.

Ben jij op zoek naar een job als dierenartsassistent in Diest en kan je niet wachten om aan de slag te gaan binnen een dierenartsenpraktijk? Kam dan zeker onze website uit op zoek naar zoekertjes voor de job van dierenartsassistent in Diest. Contacteer een potentiële nieuwe werkgever en wie weet gaat er binnenkort een nieuwe deur voor jou open als dierenartsassistent in Diest.

In jouw praktijk in Diest nog een plaatsje vrij voor een dierenartsassistent? Plaats dan vandaag nog een vacature voor de job van dierenartsassistent in Diest op onze website. Ons platform is drukbezocht, wat de kans voor jou groter maakt om snel de perfecte kandidaat te vinden. Je weet wat je te doen staat, dus!