Vacatures dierenartsassistent Deinze

Jij bent net als een dierenarts een grote dierenliefhebber. Als dierenartsassistent ben jij de rechterhand van de dierenarts. Je hebt o.a. een belangrijke administratieve taak, dit wil zeggen dat je het onthaal beheert, telefoontjes afhandelt en afspraken maakt. Je zorgt ook dat alles steeds tijdig wordt besteld. Daarnaast help je de dierenarts met zowel kleine als grote operaties, en je helpt met het verzorgen van de dieren die gehospitaliseerd zijn. Als dierenartsassistent hoor je flexibel te zijn, want geen enkele dag is hetzelfde. Sommige dagen zal je vooral tijd doorbrengen met het uitvoeren van administratieve taken.


Terwijl je op andere dagen de dierenarts moet assisteren bij spoedgevallen. Enkele zaken die bij jouw takenpakket horen zijn: het verkopen van diervoeding, de instrumenten steriliseren, de cliënten adviseren… Om als assistent van een dierenarts te kunnen werken, moet je uiteraard de nodige opleiding gevolgd hebben.

Ben je als dierenarts op zoek naar een assistent om jou een handje te helpen, in de regio van Deinze? Dan ben je bij Vetplace aan het juiste adres. In enkele eenvoudige stappen plaats je jouw vacature online op onze website. Doordat je vacature meteen het geschikte publiek bereikt, zal je in een korte tijd een geschikte kandidaat vinden tussen alle sollicitanten. Je zal dus snel jouw nieuwe, toekomstige assistent kunnen verwelkomen.

Als werkzoekende kan je ook bij ons terecht. Ben je net afgestudeerd als dierenartsassistent en ben je op zoek naar werk in Deinze? Zoek je een nieuwe dierenarts om bij te gaan helpen bij de dagdagelijkse taken in de dierenartspraktijk? Dan kan je op Vetplace openstaande vacatures voor dierenartsassistenten vinden. Onze website zit makkelijk in elkaar, waardoor je op minder dan vijf minuten tijd een vacature kan vinden waarop jij kan solliciteren. Solliciteren op een vacature doe je via onze website of door rechtstreeks met de werkgever contact op te nemen.