Vacatures dierenartsassistent Herentals

Als dierenartsassistent kan je aan de slag in een privépraktijk, groepspraktijk of dierenkliniek. In een praktijk ondersteun je, als rechterhand, de dierenarts in diens dagelijkse werkzaamheden. Je takenpakket is zeer uiteenlopend. In de eerste plaats ben je natuurlijk gepassioneerd door dierenzorg. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor de baasjes van de patiënten, je ontfermt je over de opgenomen dieren, maakt de operatietafel klaar en assisteert de dierenarts bij operaties en andere handelingen.

Daarnaast verzorg je niet alleen dieren, maar ook de administratie. Dit houdt taken in zoals het plannen van afspraken en het uitvoeren van bestellingen van bijvoorbeeld voeding en medicijnen. Ten slotte hoort ook algemeen poetswerk bij de job. Dierenverzorging en operaties dienen dan ook op een propere plek te gebeuren. 

Als dierenartsassistent in een dierenkliniek zijn administratieve taken ook belangrijk, maar omdat er meer operaties uitgevoerd moeten worden, ligt de focus wel op het aspect dierenverzorging. Om als dierenartsassistent aan de slag te kunnen moet je de nodige opleiding volgen.

Hulp nodig bij het vinden van een dierenartsassistent in Herentals? Wil de dierenkliniek van Herentals wat extra hulp inschakelen? Vetplace is je redder in nood! Je kan makkelijk je profiel aanmaken op de site en je vacature op dat profiel plaatsen. Werkzoekende dierenartsassistenten krijgen je jobaanbieding te zien, en kunnen zich meteen online bij jou aanbieden. Je kan ook hun CV bekijken om te zien wat de troeven zijn van elke assistent.

Vind je maar geen job als dierenartsassistent in Herentals? Niet getreurd! Op onze overzichtelijke website, Vetplace.be, vind je vlot de werkgever die bij je past! Het maakt niet uit of je aan de slag wilt in een praktijk, dan wel in een dierenkliniek, of je nu net afgestudeerd bent, of gewoon toe bent aan iets nieuws! Maak online jouw CV aan, en zoek tussen de openstaande vacatures. Heb je de perfecte job gevonden? Solliciteer dan rechtstreeks online.