Vacatures dierenartsassistent Leuven

Net als de dierenarts zelf, ben jij eveneens noodzakelijk in de praktijk. Je werkt met de dierenarts samen als een hecht team. Verkies je een kleinere praktijk, dan kan je als assistent starten in een privépraktijk. Maak je liever deel uit van een groter team met meerdere dierenartsen, dan kan je ook kiezen voor een groepspraktijk of dierenkliniek. Welke werkcontext je ook verkiest, jij beschikt alvast over de volgende eigenschap: je hebt een groot hart voor dieren. Je bent begaan met het welzijn van de dieren en draagt graag zorg voor hen. Met deze passie sta jij dan ook dagelijks klaar om de dierenarts te helpen bij de behandeling van de dierlijke patiënten.

Tijdens jouw praktijkgerichte opleiding heb je al heel wat ervaring opgedaan en ook op administratief vlak weet jij je perfect uit de slag te trekken. Dankzij jou loopt het dagelijkse reilen en zeilen van de praktijk op wieltjes, want met jouw organisatorische vaardigheden sta jij in voor de planning van de praktijk. Ook het contact met de baasjes van de dieren ga jij niet uit de weg. Je bent sociaal en vriendelijk ingesteld, zowel naar de dieren als hun baasjes toe.

Zoekt jouw dierenartsenpraktijk in Leuven een assistent om je rechterhand te zijn bij de verzorging en behandeling van de dieren? Plaats dan op Vetplace jouw vacature. Met een gerichte vacature vind je supersnel de ideale kandidaat. Via deze weg kunnen zowel werkgevers als werknemers elkaar heel makkelijk bereiken. Beschouwen kandidaten zichzelf als geschikt voor jouw aanbod? Dan kunnen zij heel eenvoudig contact opnemen of solliciteren via deze weg.

Ben je een jonge dierenartsassistent die een eerste stap zet op de arbeidsmarkt? Is het eerder tijd voor iets nieuws? Zoek je een job in een dierenartsenpraktijk in jouw omgeving? Op Vetplace vind jij exact wat je zoekt! Start alvast met het uploaden van je CV zodat ook jij snel in het oog van potentiële werkgevers kan springen. Blader door de vacatures voor dierenartsassistenten en solliciteer voor degene die bij jouw wensen passen.