Vacatures dierenartsassistent Dendermonde

Als dierenartsassistent werk je ondersteunend bij een dierenarts of dierenkliniek en sta je onder andere in voor de verzorging van dieren. Maar hier stopt je takenpakket niet, want je krijgt ook commerciële, coördinerende en educatieve taken toegewezen. Kortom heb je als dierenartsassistent niet enkel een grote passie voor dieren, maar ook een uitgebreide verantwoordelijkheid. Je dient administratief sterk en verantwoord te zijn.

Het is belangrijk dat je zelfstandig de administratie kan verzorgen. Je zal ook je theoretische kennis moeten gebruiken om de dierenarts te helpen bij praktische handelingen. Je zal materialen klaarleggen, medicijnen optrekken, dieren vasthouden, enzovoort. Geen enkele dag is hetzelfde in het leven van een dierenartsassistent.

Jouw praktijk in Dendermonde heeft dringend nood aan een dierenartsassistent, maar je weet niet goed waar te zoeken? Dan ben je aan het juiste adres bij Vetplace. Het eenvoudig en overzichtelijk platform brengt jouw vacature tot bij heel wat kandidaten. Het bereik van de website zorgt ervoor dat heel wat geïnteresseerden op je vacature zullen botsen. Door een duidelijke functiebeschrijving te plaatsen, zorg je ervoor dat de juiste profielen reageren en kom je in aanraking met jouw eventuele toekomstige werknemer.

Jij, van opleiding dierenartsassistent, bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Je hebt de schoolbanken net verlaten en wil graag aan de slag gaan als dierenartsassistent in Dendermonde? Deze site geeft je een handig overzicht van praktijken die momenteel op zoek zijn naar een assistent. Neem gerust een kijkje tussen de verschillende vacatures en aarzel niet om te reageren. Jouw sollicitatie wordt dan verzonden naar de dierenartspraktijk die de vacature plaatste. Wie weet kan jij zo binnenkort aan de slag gaan als dierenartsassistent in Dendermonde.