Vacatures dierenartsassistent Sint-Truiden

Een dierenartsassistent is tegenwoordig een must voor elke dierenarts. De taken die een dierenarts voorgeschoteld krijgt, zijn vaak breder dan men zou denken. Taken zoals het opvolgen van dossiers, beheren van de agenda, controleren van voorraden, onderhouden van hospitalisatieruimtes, … zijn zaken die over het hoofd worden gezien door buitenstaanders. Daarom is het geen slecht idee om jouw hulp in te schakelen: de hulp van een dierenartsassistent.

Jij bent de (figuurlijke) rechterhand van de dierenarts. Alle administratieve zaken neem jij voor je rekening, maar ook praktisch kan je hulp van pas komen. Bijvoorbeeld voor het desinfecteren van materiaal of het onderhouden van kooien en het vasthouden van dieren. Werk genoeg! Het helpt uiteraard om een passie voor dieren te hebben. De dieren zullen dit merken en zich comfortabeler voelen bij jouw aanwezigheid.

Zoek je een leuke werkplek in de buurt Sint-Truiden waar je je dierenhart kan laten spreken? Ben je gepassioneerd door dieren en erg zorgzaam? Probeer je als dierenartsassistent aan de slag te gaan, maar lijkt het een onmogelijke opgave? Die opdracht wordt meteen een pak gemakkelijker met de hulp van Vetplace. Samen gaan wij op zoek naar de perfecte vacature in Sint-Truiden die bij jouw capaciteiten aansluit! Alle openstaande jobaanbiedingen als dierenartsassistent kan je op ons platform raadplegen. Vanaf dat jij denkt dat je de vacature hebt gevonden die je nieuwe job bevat, ben je maar enkele klikken verwijderd van een sollicitatie. Door je CV toe te voegen aan je account maak je het de dierenarts makkelijker om de knoop door te hakken.

Nood aan assistentie in je praktijk of in de dierenkliniek rond Sint-Truiden? Ben je de jacht naar talent stilaan aan het opgeven? We weten uit ervaring dat het dan ook een moeilijke jacht kan zijn. Net daarom komen wij je versterken. Bij Vetplace wordt jouw vacature geplaatst op een platform gemaakt voor diergeneeskundige beroepen. Op die manier kunnen we het geschikte profiel vinden voor jouw jobaanbieding. Dierenartsassistenten die op jouw vacature botsen, kunnen er heel makkelijk online op solliciteren.