Vacatures dierenartsassistent Tienen

Een dierenartsassistent wordt gezien als het aanspreekpunt van baasjes van dieren. Jij regelt de administratie van de dierenarts. Dit betekent dat jij de aanmeldingen doet en telefonische afspraken regelt. Je moet dus sociale vaardigheden hebben ontwikkeld om deze taken goed uit te voeren. Andere taken zijn het bestellen van producten en medicatie en deze meegeven aan de patiënten, werkmateriaal steriliseren, baasjes oproepen om hun dieren te laten inenten en laboratoriumonderzoek opvragen.

Daarnaast zijn er ook taken binnen jouw takenpakket waarbij je meer betrokken bent bij de dieren en hun zorg. Zo moet je soms spoedonderzoek uitvoeren, een patiënt stabiliseren of de dierenarts helpen bij consultaties en ingrepen. Een dierenartsassistent heeft een correcte opleiding gevolgd om hiertoe in staat te zijn.

Als dierenartsassistent is geen dag hetzelfde. Deels omdat je een heel gevarieerd takenpakket hebt, maar ook omdat geen enkel dier hetzelfde is. Dieren kunnen nu eenmaal onvoorspelbaar zijn en jij moet hiermee om kunnen gaan. Je werkt altijd samen met één of meerdere dierenartsen. Ofwel in een privépraktijk of een groepspraktijk ofwel in een dierenziekenhuis.

Kan jij jezelf vinden in bovenstaande beschrijving? Woon je in of kortbij Tienen? Heb jij het hart op de juiste plaats voor dieren en vind je hun welzijn belangrijk? Ben je op zoek naar een afwisselende job en heb je een opleiding tot dierenartsassistent gevolgd? Hier op Vetplace vind je verschillende openstaande vacatures als dierenartsassistent, ook in Tienen. Maak je profiel aan en solliciteer zo onmiddellijk op vacatures die jou aanspreken. Upload ook zeker je CV zodat werkgevers je sneller vinden en onmiddellijk zien waarom jij de geschikte kandidaat bent. Waag je kans en wie weet start jij binnenkort wel met je droomjob.

Ben jij een werkgever en nog op zoek naar een dierenartsassistent in Tienen om jou te helpen in je praktijk? Of zoek je een nieuw teamlid voor in de dierenkliniek? Plaats een vacature op Vetplace en vind zo de juiste persoon. Je jobaanbieding belandt dankzij dit gespecialiseerde platform direct bij werkzoekende dierenartsassistenten uit jouw regio!