Vacatures dierenartsassistent Beringen

Als dierenartsassistent ben jij de rechterhand van een dierenarts en heb je een heel breed takenpakket. Om te beginnen sta jij in de praktijk achter de balie om baasjes met hun dieren te verwelkomen. Je bent een heel sociaal en verzorgd persoon, want je bent natuurlijk het eerste gezicht dat mensen zien als ze binnenkomen met hun dier. Jouw sociale vaardigheden kan je ook gebruiken om juist in te spelen op de gevoelens van de baasjes. Je herkent het wanneer mensen gelukkig zijn, maar je kan ook gepast reageren als er verdriet aanwezig is. Daarnaast heb je ook enkele administratieve taken, zoals telefoontjes opnemen en afspraken inplannen.

Dankzij je opleiding heb je ook expertise over de diergeneeskundige wereld. Wettelijk mag je niet zelf behandelingen uitvoeren, maar je mag de dierenarts wel helpen bij onder andere onderzoeken en operaties. Je kan werken als dierenartsassistent in de praktijk van één dierenarts, of in een groepspraktijk van meerdere dierenartsen of in een dierenkliniek.

Heb jij een passie voor dieren en wil je graag aan de zijde staan van een of meerdere dierenartsen? Kijk dan snel op deze website en vind de ideale job als dierenartsassistent in Beringen. Wij zorgen voor een lijst van vacatures, waarop jij ogenblikkelijk kan solliciteren. Vergeet zeker niet je CV te uploaden, want hierdoor vergroot je jouw kansen dat werkgevers jou op gesprek laten komen. Zoek nu op Vetplace tussen de vacatures en word binnenkort een dierenartsassistent in Beringen!

Ben jij een dierenarts met je eigen praktijk en zoek je de ideale medewerker om jouw dierenartsassistent in Beringen te worden? Dan is deze website het geschikte platform voor jou! Ook als je deel uitmaakt van een groepspraktijk en jullie op zoek zijn naar een assistent, kan je op deze website terecht. Wij bundelen alle vacatures zodat werkzoekenden snel en gemakkelijk de job kunnen vinden die voor hen is weggelegd. Van zodra jouw vacature online staat, kunnen werkzoekende dierenartsassistenten erop reageren. Dankzij Vetplace kan je in een mum van tijd een opperbeste dierenartsassistent in Beringen aannemen!