Vacatures dierenartsassistent Lommel

Voel jij een innerlijke drang om dieren te helpen? Wel dat kan, als dierenartsassistent. Meer nog, je helpt niet alleen een dier maar ook een mens: de dierenarts! Een dierenarts ontfermt zich over het welzijn van de dieren. Omdat dit een taak is die vaak niet zonder risico is en waar veel aandacht naartoe gaat, is alle hulp welkom! Als dierenartsassistent sta je een dierenarts bij met alle administratieve taken.

Naast de administratieve taken komen er natuurlijk ook andere zaken bij kijken zoals het verzorgen van de dieren, onderhoud van de kooien en verzorgen van gehospitaliseerde dieren. Om als dierenartsassistent aan het werk te kunnen gaan, moet je in het bezit zijn van het juiste diploma. Als dierenartsassistent ben je nauwkeurig en overzichtelijk. Je werkt verzorgd zodat het zowel voor jou, als voor de dierenarts aangenamer werken is.

Wil jij je passie voor dieren kwijt op de werkvloer? Ben jij bereid om de figuurlijke rechterhand van een dierenarts in Lommel te zijn? Vetplace kan je hierbij helpen. Hier vind je alle openstaande vacatures voor dierenartsassistenten in Lommel. Zo kan jij uitmaken welke jobaanbieding jou interesseert en ervoor solliciteren. Wij proberen ervoor te zorgen dat jij vindt wat je zoekt. Door je CV toe te voegen, kunnen dierenartsen jou ook vinden.

Op zoek naar een dierenartsassistent voor je praktijk in Lommel? Worden de administratieve taken jou te veel? Verloopt de zoektocht naar de juiste persoon moeizaam? Misschien kunnen wij jou wel helpen. Bij Vetplace proberen we werkzoekenden de juiste jobaanbiedingen aan te bieden. Hiermee helpen we ook jou uit de nood. Een jobaanbieding wordt telkens gericht geplaatst, waardoor de zoektocht naar de juiste kandidaat veel efficiënter verloopt. Wanneer je denkt de geschikte persoon gevonden te hebben, kan je er contact mee opnemen. Voor je het weet, heb je een assistent die zich ontfermt over jouw administratie en patiënten!