Vacatures dierenartsassistent Oostende

Als dierenartsassistent ligt jouw interesse bij de dierenzorg. Jouw grote passie voor dieren leidt ertoe dat jij alles wilt weten over de geneeskundige wereld van dieren. Je wilt bovendien zelf ook jouw handen uit de mouwen steken om het welzijn van dieren te bevorderen. In je professionele opleiding heb je dan ook heel wat kennis en vaardigheden opgestoken die jou hierbij goed van pas komen.

Je hebt een wetenschappelijke basis meegekregen die je in je loopbaan kan inzetten. In een leerrijke en praktijkgerichte stage heb je daarnaast ook geleerd hoe je met de dieren en hun baasjes omgaat op een veilige en aangename manier. Je weet natuurlijk ook perfect hoe je moet reageren op moeilijke situaties of noodgevallen. Ten slotte heb je ook de administratieve kneepjes van het vak onder de knie die jij kan inzetten om de organisatie van de praktijk op wieltjes te laten verlopen. Jij bent als dierenartsassistent een aanwinst voor elke dierenartsenpraktijk!

Ben je afgestudeerd in de dierenzorg of heb je een opleiding dierenartsassistent genoten en zoek je momenteel jouw eerste ervaring in het werkveld in Oostende? Dan heb je alvast verschillende opties. Je kan natuurlijk deel uitmaken van een privédierenartsenpraktijk of een groepspraktijk. Daarnaast kan je ook aan de slag in een dierenspeciaalzaak, dierentuinen, etc. De opties liggen voor jou open. Op deze website kan je alvast heel wat openstaande vacatures bekijken en ervoor solliciteren. Vergeet ook zeker jouw CV niet te uploaden, zodat potentiële werkgevers in Oostende met jou in contact kunnen komen!

Ben jij nog op zoek naar de dierenartsassistent die jou kan aanvullen in jouw (groeps-)praktijk in Oostende? Zoek je iemand met kennis van zaken in de dierenzorg om in jouw dierenspeciaalzaak aan de slag te gaan? Wacht niet langer en plaats een vacature voor een dierenartsassistent op Vetplace. Potentiële kandidaten kunnen dan zelf solliciteren op deze vacature. Wie weet vind je vandaag nog de ideale assistent!