Vacatures dierenartsassistent Lier

Als dierenartsassistent ben jij het extra paar handen dat de dierenarts nodig heeft. Een dierenarts kan niet zonder jou, want jij ondersteunt hem bij de dagelijkse werkzaamheden, waar hij zelf niet aan toe komt. Denk maar aan de fundamentele administratieve taken die je uitvoert van achter je balie zoals afspraken plannen en telefoontjes opnemen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de baasjes en bent dan ook sociaal heel capabel.

Je bent steeds klantvriendelijk en weet zowel de dieren als de baasjes op hun gemak te stellen. Daarnaast heb je ook een passie voor de dierengeneeskunde en help je de dierenarts bij onderzoeken en operaties. Dit kan gaan van het dier helpen vast te houden tot het assisteren bij een operatie. Tot slot is de dierenarts ook afhankelijk van jou voor zijn materiaal, want jij bent verantwoordelijk voor alle bestellingen. Om dierenartsassistent te worden, heb je dan ook de nodige opleiding gevolgd.

Wil jij de rechterhand worden van een dierenarts met een eigen praktijk? Of kan je het werk wel aan als assistent in een dierenkliniek? Vetplace toont je welke vacatures als dierenartsassistent in Lier er momenteel zijn. Onze website is zo opgemaakt, dat jij heel snel de vacatures terugvindt die relevant zijn voor jou. Als er jobaanbiedingen zijn die meteen in je oog springen, hoef je niet langer te wachten. Je kan er meteen op reageren met een eigen tekst. Voeg je CV toe aan ons platform en het zal niet lang meer duren voor een werkgever ziet dat jij de ideale dierenartsassistent in Lier bent.

Heb jij net een nieuwe dierenartsenpraktijk opgestart en zoek je een dierenartsassistent in Lier om jou te ondersteunen? Of heb je al langer een praktijk en had je een assistent, maar ben je (om welke reden dan ook) nu op zoek naar een nieuwe werknemer? Dankzij Vetplace kost het je niet veel moeite en tijd om deze zo snel mogelijk te vinden! Plaats je vacature online op deze website en laat de geschikte kandidaten jou contacteren. Voor je het weet, vind je al snel het extra paar handen dat jou zal helpen met de dagelijkse taken.