Vacatures dierenartsassistent Hasselt

Als dierenartsassistent in een praktijk ben je de broodnodige rechterhand van de dierenarts. Je ondersteunt dierenartsen in hun dagdagelijkse werkzaamheden. Boven alles ben je een echte dierenvriend, maar je kan je naar een zeer breed takenpakket schikken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de baasjes, verzorgt de opgenomen dieren, maakt de operatietafel klaar en assisteert indien nodig de dierenarts bij operaties en andere handelingen. Daarnaast sta je ook in voor veel zaken die op het eerste zicht niets met dierenverzorging te maken hebben, maar wel cruciaal zijn om de praktijk draaiende te houden.

Dit houdt taken in zoals het plannen van afspraken, het uitvoeren van bestellingen of boodschappen en algemeen poetswerk. Je kan ook aan de slag in een dierenkliniek. Hoewel administratieve taken hier ook noodzakelijk zijn, zal de focus nog meer op dierenverzorging liggen, omwille van de vele operaties en de eventuele aanwezigheid van een secretaresse. Om aan de slag te kunnen moet je een gepaste opleiding gevolgd hebben.

Zoek jij assistentie bij het vinden van een dierenartsassistent in Hasselt? Vetplace helpt je uit de nood! Wij zijn gespecialiseerd wat betreft jobs in de veterinaire sector. Vetplace.be heeft dan ook het grootste bereik aan potentiële dierenartsassistenten in Vlaanderen. Creëer je profiel op onze website en plaats vervolgens jouw vacature voor een dierenartsassistent. Heb je hier liever wat hulp bij? Wij staan voor je klaar! Eens je vacature online staat zal je snel de ideale kandidaat vinden. Het sollicitatieproces is erg eenvoudig. Kandidaten kunnen rechtstreeks solliciteren voor jouw functie. Ze kunnen ook een CV aanmaken of opladen en jij kan deze CV’s zelf onder de loep nemen.

Dierenartsassistent in nesten? Vind je maar geen job in de buurt van Hasselt? Deze website assisteert je naar de job van jouw dierenhart! Wij hebben alle mogelijke werkgevers samengebracht op één overzichtelijke website: Vetplace. Wil je aan de slag in een privépraktijk? Of gaat je voorkeur uit naar een groepspraktijk of dierenkliniek? Ben je net afgestudeerd, of gewoon toe aan iets nieuws? Op dit platform vind je de vacature die bij je pas. Voeg je CV toe aan Vetplace, zoek tussen de vacatures voor dierenartsassistenten in Hasselt en solliciteer als je dat wilt.