Vacatures dierenartsassistent Tongeren

Een dierenartsassistent heeft alvast twee belangrijke kwaliteiten: een groot hart voor dieren en een brede interesse in de dierenzorg. Bovendien hou je van variatie, wat maakt dat deze job ideaal is voor jou. Als dierenartsassistent ga je namelijk heel dynamisch te werk. Dat wil zeggen dat jij heel wat competenties hebt. Je bent een krak in administratie en planning, wat maakt dat de organisatorische taken van de dierenartsenpraktijk dankzij jou vlot afgehandeld kunnen worden.

Daarnaast ben je ook erg behulpzaam, want de dierenarts kan altijd op jou rekenen om hem of haar bij te staan tijdens de behandelingen. Dieren wegen, de dieren vasthouden, medicatie klaarleggen, wonden verzorgen, … Je kan het allemaal! Bovendien ben je ook een expert in communicatie.

Jij bent namelijk het aanspreekpunt voor de eigenaars van de dieren. Je hebt dan ook in jouw opleiding geleerd hoe je met hen moet omgaan, ook in zeer complexe gevallen of noodsituaties. Je bezorgt de eigenaars duidelijke en correcte informatie omtrent de behandeling en de verzorging van hun dier. Ook voor een geruststellend woord of met hun vragen kunnen zij bij jou terecht. Elke dag is anders in een dierenartsenpraktijk en elk dier dat bij jou langs komt heeft zijn eigen probleem, dat soms erg complex kan zijn. Samen met de dierenarts ga jij voor elk dier tot het uiterste om deze problemen te verhelpen en het dier weer helemaal te genezen.

Ben jij een dierenarts en zoek je een assistent om jou bij te staan in jouw praktijk in Tongeren? Zoek je iemand om de organisatie van jouw praktijk op wieltjes te laten verlopen? Op dit gespecialiseerd platform vind jij alvast de perfecte assistent om jouw team te versterken! Plaats daarom vandaag nog een vacature voor een dierenartsassistent in Tongeren op Vetplace en kom snel in contact met potentiële kandidaten.

Ben je zelf afgestudeerd als dierenartsassistent en zoek je een uitdaging op de arbeidsmarkt in Tongeren? Plaats dan op deze website jouw CV zodat jouw profiel gekoppeld kan worden aan de ideale jobaanbieding. Bekijk zelf de vacatures voor dierenartsassistenten in jouw regio en solliciteer voor de aanbieding die je wenst.