Vacatures dierenartsassistent Ninove

Als dierenartsassistent ben je het aanspreekpunt voor eigenaars van patiënten. Zij maken telefonische afspraken bij jou en komen zich bij jou aanmelden in de praktijk. Je regelt de administratie van de dierenarts. Verder help je de dierenarts bij operaties of tijdens het gewone spreekuur. Het werk van dierenartsassistent verschilt van praktijk tot praktijk, en van dag tot dag, maar hier zijn al enkele mogelijke onderdelen van jouw takenpakket.

Dierenvoeding en medicijnen verkopen, bestellingen klaarzetten voor de klanten, het beheren van de apotheek, werkmateriaal steriliseren, oproepen versturen voor inentingen, assisteren bij onderzoeken en bloedafnames, … Je hebt dus echt een uitgebreid takenpakket. Geen enkele dag is dezelfde want geen enkel dier is hetzelfde. Je moet kunnen omgaan met deze diversiteit en het niet erg vinden om voor verassingen te staan. Als dierenartsassistent werk je altijd samen met een dierenarts. Dit is meestal in een praktijk, maar dit kan ook in een dierenkliniek zijn.

Ben jij werk aan het zoeken als dierenartsassistent in Ninove? Dan zit je op de juiste website. Klik even door naar de openstaande vacatures voor dierenartsassistenten en bekijk het ruime aanbod in Ninove. Op deze manier vind je zeker een vacature die op jouw lijf is geschreven. Je maakt hier makkelijk een profiel aan zodat je rechtstreeks kan reageren op vacatures. Laat onmiddellijk zien aan werkgevers waarom jij er bovenuit springt door je CV toe te voegen aan je profiel. Dit geeft altijd een goede indruk.

Ben jij nog op zoek naar een rechterhand om in jouw praktijk te komen werken? Op Vetplace plaats je snel en gemakkelijk een vacature voor een dierenartsassistent in Ninove. Jouw jobomschrijving komt bij dierenartsassistenten terecht die net op zoek zijn naar een nieuwe werkplek. Geïnteresseerde assistenten kunnen zich bij jou aanbieden.