Vacatures dierenartsassistent Lokeren

Het takenpakket van een dierenartsassistent is zeer breed. Naast het feit dat je een enorme dierenvriend bent, help je de dierenarts levens te redden. Dierenartsassistenten verzorgen dieren alsof het hun eigen huisdieren zijn, maar naast het verzorgen van de dieren, zijn er allerlei andere taken. Het is niet onlogisch dat een dierenarts hiervoor jouw hulp inroept. Jij bent de rots in de branding voor elke dierenarts. Je bent gepassioneerd door dieren en bent een echte dierenvriend.

Als dierenartsassistent beheer je de agenda en volg je dossiers op, maar je staat ook mee in voor het welzijn van het dier. Je geeft de dieren eten, onderhoudt de kooien, bereidt ze voor op operaties, … De dierenarts doet voornamelijk praktische zaken, zoals ingrepen bij dieren, en jij ontfermt je vooral over de administratieve kant. Toch wordt jouw hulp in de praktijk ook erg geapprecieerd. Je hebt de juiste kennis verschaft via een opleiding tot dierenartsassistent.

Is je liefde voor dieren zo groot dat je ermee aan de slag wilt? Zoek jij een dierenarts in Lokeren die jouw hulp kan gebruiken? Wel, er zijn ongetwijfeld ook dierenartsen in Lokeren die naar jou op zoek zijn! Bij Vetplace proberen we beide te helpen. Dat doen we door zowel jou te laten zoeken naar de juiste dierenarts, als omgekeerd. Jij kan een dierenarts vinden door te solliciteren op de openstaande vacatures die wij aanbieden. Een dierenarts kan op zijn/haar beurt jou vinden door jouw CV te raadplegen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is je CV toevoegen aan je account. Een win-win situatie als je het ons vraagt!

Worden de administratieve taken je te veel? Heb je hulp nodig in je dierenartspraktijk of dierenkliniek in Lokeren? Wij bieden jou de hulp die je zoekt, letterlijk! Je openstaande vacatures worden gericht geplaatst zodat de kans dat je de assistent vindt die je zoekt, aanzienlijk groter wordt. Indien iemand gecharmeerd is door jouw aanbod, kan hij/zij solliciteren. En voor je het weet, kom je in contact met je nieuwe dierenartsassistent.