Vacatures dierenartsassistent Aalst

Als dierenartsassistent ben je de helpende hand van de dierenarts. Het is jouw taak om hem te helpen met zaken waar hij vaak zelf niet aan toekomt. Dit houdt onder meer in dat je zowel bereid moet zijn om de administratie te onderhouden, als de dierenarts te helpen bij allerlei ingrepen. Tevens wordt er een goed communicatief vermogen verwacht, een dierenartsassistent is namelijk een aanspreekpunt voor eventuele vragen van de eigenaars van dieren. Je zorgt er mee voor dat de dierenartspraktijk draaiende blijft. Als dierenartsassistent kan je goed samenwerken, en wordt het geapprecieerd wanneer je initiatief neemt. Je hebt de nodige opleiding genoten, en hebt een groot hart voor dieren.

Tegenwoordig werkt zowat elke dierenartsenpraktijk en dierenkliniek samen met één of meerdere dierenartsassistenten. Het aantal praktijken in Vlaanderen blijft groeien, waardoor er veel vraag is naar dierenartsassistenten. Goed nieuws voor jou dus!

Zoek je nog een dierenartsassistent voor jouw kliniek of praktijk in Aalst? Dan is Vetplace het meest geschikt om nieuwe vacatures te plaatsen. Dit platform is uitsluitend voor dierenartsen en dierenartsassistenten, waardoor je vacature bij de juiste mensen terechtkomt. Wanneer het online plaatsen van vacatures niet helemaal jouw ding is, mag je gerust contact met ons opnemen. Jij geeft door naar welk profiel je precies op zoek bent, en wij plaatsen de vacature voor jou. Je hoeft alleen maar even te wachten op de sollicitaties.

Ben je zelf op zoek naar een job als dierenartsassistent in de regio van Aalst? Heb je zin om een dierenarts bij te staan in zijn dagelijkse taken? Bezit je het juiste diploma? Aarzel dan niet om een passende vacature te zoeken. Je kan meteen solliciteren en jouw CV uploaden op je profiel. Dit is bovendien volledig gratis! De zoektocht naar een job als dierenartsassistent was nog nooit zo makkelijk.