Vacatures dierenarts Sint-Niklaas

Als dierenarts ben jij de eerste hulp van dieren in nesten. Net als een mens, heeft ook een dier vaak medische bijstand nodig. Jouw passie voor dieren uit zich positief in jouw werk. Je bent een echte dierenvriend die zacht is met dieren. Maar naast een dierenvriend, ben je natuurlijk ook een dierenredder. Jouw ingrepen kunnen het verschil maken tussen leven en dood voor een dier. Je doet daarmee niet alleen de dieren een plezier, maar ook de baasjes. Twee vliegen in één klap!

Als dierenarts ben jij verantwoordelijk voor de verzorging van een dier. Je dient nauwkeurig te werken en geen enkele fout toe te laten in je ingrepen. Tijdens je bachelor en master dierengeneeskunde, heb je geleerd hoe je zieke of gekwetste dieren helpt. Je kan op zelfstandige basis je privépraktijk starten of je aansluiten bij een groepspraktijk of dierenkliniek. Daarnaast zijn er nog veel andere richtingen om uit te slaan als dierenarts. Denk maar aan het FAVV, slachthuizen, onderwijs, farmaceutische bedrijven, diervoederbedrijven, …

Ben jij op zoek naar een praktijk in Sint-Niklaas waar jij je capaciteiten als dierenarts kunt laten zien? Is jouw passie voor dieren groot genoeg om er je broodwinning van te maken? Op zoek naar die ene plek waar jij kan doen wat je graag doet: dieren verzorgen? Samen met jou gaan we naar die plek op zoek. Alle vacatures voor dierenartsen in Sint-Niklaas, worden voor jou samengebracht. Praktijken en klinieken zijn ook radeloos op zoek naar gemotiveerde mensen zoals jij die zich willen bewijzen. Daarom geven we ze de kans om jou te leren kennen. Het enige wat jij daarvoor moet doen is je CV toevoegen aan je account! En voor je het weet wordt er contact met jou opgenomen door je nieuwe werkgever.

Op zoek naar een dierenarts in Sint-Niklaas? Wij helpen je te vinden wat je zoekt: talent! Op Vetplace kan je je openstaande vacatures plaatsen, en belanden ze bij de juiste mensen. Indien er interesse is, kan een kandidaat snel en gemakkelijk reageren. Dat verhoogt de kans dat je de persoon vindt waar je naar op zoek bent. Door CV’s van dierenartsen op de arbeidsmarkt te bekijken, kan je het proces versnellen.