Vacatures dierenarts Kortrijk

Als dierenarts in een kliniek of praktijk, onderzoek en behandel je zieke en gewonde dieren, maar probeer je ook preventief ziektes te voorkomen. Het welzijn van de dieren komt bij jou altijd op de eerste plaats. Dit impliceert dat je soms moeilijke keuzes moet kunnen maken als dit het beste is voor het dier. Je bent dan ook steeds empathisch en helder in je communicatie naar de baasjes toe. Daarnaast kan je als dierenarts ook aan de slag in de inspectie van eetwaren, de farmaceutische industrie en bij veevoederbedrijven.

Om echter aan de slag te mogen gaan als dierenarts, moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je beschikken over een universitair bachelor -en masterdiploma in de diergeneeskunde. Deze opleiding duurt in totaal zes studiejaren en kan je in Vlaanderen volgen aan de Universiteit Antwerpen (enkel bachelor) en de Universiteit Gent. In Gent studeer je af in één van de vijf afstudeerrichtingen die zij voorzien.

Als je in een praktijk of dierenkliniek aan de slag wil, moet je daarnaast ook je diploma laten viseren door de geneeskundige commissie van de FOD en je inschrijven op de lijst van de Gewestelijke Raad van de Orde der Dierenartsen.

Jaag je op een dierenarts in Kortrijk? Dan is Vetplace een schot in de roos! Op onze website plaats je in een fractie van een seconde jouw vacature voor een dierenarts in Kortrijk. Enkele muizenstapjes en deze staat online, om vervolgens bekeken te worden door tientallen dierenartsen uit de buurt. De sollicitanten hebben bij ons de keuze om rechtstreeks te solliciteren op jouw vacature via het platform, of om rechtstreeks met jou contact op te nemen. Op welke manier dan ook, bij Vetplace vind je de dierenarts die bij je past!

Word je helemaal wild van het eindeloos zoeken naar een job als dierenarts in de regio Kortrijk? Bij Vetplace redden we je graag! Als vacaturewebsite bij uitstek voor dierenartsen, zijn wij het verzamelpunt voor een hele kudde werkgevers uit jouw buurt. Of je nu als zelfstandig dierenarts aan de slag wilt, in een groepspraktijk of kliniek, of zelfs in de farmaceutische industrie, eetwareninspectie of in een veevoederbedrijf: bij ons vind je de vacature naar je hart! Met enkele muisklikken solliciteer je rechtstreeks op de vacature of laat je jouw CV achter.