Vacatures dierenarts Lier

Als dierenarts sta je onder andere in voor de behandeling van dieren. Je verzorgt huisdieren (honden, katten, konijnen…), paarden, vee (runderen, varkens…), pluimvee of reptielen en amfibieën. Wanneer je enkel vee verzorgt, krijg je veearts als benaming. Je stelt ziekten en afwijkingen vast, behandelt ze of voorkomt ze. Je voert medische routinetests en -controles uit en ent dieren in tegen verschillende ziekten zoals hondsdolheid.

Als dierenarts ben je ook bevoegd om chirurgie uit te oefenen op zieke of gewonde dieren. Je mag geneesmiddelen voorschrijven indien nodig en levert deze aan. Je geeft advies aan diereneigenaars i.v.m. voedingspatronen en verzorging van hun dier.

Wanneer nodig, moet een dierenarts ook euthanasie toepassen in samenspraak met de eigenaar om het dier uit zijn lijden te verlossen. Je hebt je master dierengeneeskunde behaald en je bent begaan met het welzijn van dieren. Als dierenarts is het mogelijk om als zelfstandige te werken in je eigen praktijk of om te werken in een groepspraktijk. Je kan ook aan de slag in het onderwijs, in een farmaceutisch bedrijf of slachthuis.

Wil jij graag beginnen werken als dierenarts in Lier? Is dit je eerste job of ben je op zoek naar een nieuwe job binnen deze sector? Dit maakt allemaal niet uit. Op Vetplace vind je verschillende vacatures om te werken als dierenarts in en rond Lier. Wanneer je een profiel hebt aangemaakt, kan je rechtstreeks solliciteren op openstaande vacatures. Je kan best je CV uploaden op je profiel om zo gevonden te worden door werkgevers. Op deze manier hebben zij een duidelijk zicht op de kandidaat die solliciteert en zien ze onmiddellijk jouw sterktes.

Ben jij nog op zoek naar een dierenarts in Lier? Dit kan onder andere in een groepspraktijk of binnen een dierenziekenhuis zijn, of misschien zoeken ze bij het FAVV een dierenarts rond Lier. Op dit platform kan je vacatures plaatsen zodat geïnteresseerde kandidaten hierop meteen kunnen reageren. Je kan via de website ook communiceren met sollicitanten. Een nieuwe dierenarts vinden was nog nooit zo eenvoudig!