Vacatures dierenarts Oostende

Een dierenarts, werkzaam in een praktijk of dierenziekenhuis, onderzoekt, behandelt en opereert zieke en gewonde dieren. Je probeert als dierenarts ook preventief tewerk te gaan. Voorkomen is immers beter dan genezen! In alles wat je doet, primeert het dierwelzijn. Dit wil zeggen dat je eveneens in staat bent om emotioneel moeilijke beslissingen te nemen als die het beste zijn voor het dier. Het is dan ook belangrijk dat je hierover goed kan communiceren met de baasjes. Empathisch vermogen is dus onontbeerlijk voor een dierenarts.

Er zijn ook vele andere jobmogelijkheden als dierenarts. Zo kan je aan de slag in het onderwijs, of bij een overheidsinstantie zoals het FAVV. In de inspectie van eetwaren, slachthuizen, de farmaceutische industrie en bij veevoederbedrijven zijn ze eveneens op zoek naar jouw profiel. Om echter aan de slag te kunnen als dierenarts, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je in het bezit zijn van een universitair diploma in de diergeneeskunde. Deze opleiding duurt in totaal zes jaar, verspreid over drie bachelorjaren en drie masterjaren.

Wil je in een praktijk of dierenkliniek aan de slag? Dan moet je daarnaast je diploma eerst nog laten viseren door en de eed afleggen voor de geneeskundige commissie van de FOD en je inschrijven op de lijst van de Gewestelijke Raad van de Orde der Dierenartsen.

Zoek je een dierenarts in de buurt van Oostende? Dan is Vetplace the place to be! Op onze website kan je eenvoudig jouw vacature(s) online plaatsen. Wij helpen je hier ook altijd graag bij wanneer je dat wilt. Vooraleer je dit kan doen, moet je eerst even een profiel aanmaken van je bedrijf. Dat is zo gebeurd! Nu kan je jouw vacature voor een dierenarts in Oostende online zetten, en je zal zien dat je in een mum van tijd veel respons zal krijgen. De kandidaten kunnen zich makkelijk aanbieden voor je functie. Hiervan krijg jij bericht, en dan is het aan jou om de beste dierenarts voor jou job eruit te pikken.

Op zoek naar een job als dierenarts in Oostende? Onze vacatures zullen je dierenhart zeker sneller laten slaan! Vetplace is een jobsite specifiek voor diergeneeskundige beroepen. Bij ons vind je werkgevers voor dierenartsen uit alle strekkingen. Werk je liever in teamverband in een groepspraktijk of dierenkliniek bijvoorbeeld? Of ben je een niet-praktiserende dierenarts? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt op onze website onder meer vacatures van veevoederbedrijven, bedrijven in de farmaceutische industrie en voedselinspectie, onderwijsinstellingen en zelfs overheidsinstanties zoals het FAVV. Hoe verloopt alles? Heel simpel! Je maakt gewoon een CV aan op onze website. Daarna begint de zoektocht naar de job van je dromen door te kijken tussen de vacatures. Wanneer je een job gevonden hebt naar wens, kan je met enkele muisklikken direct online solliciteren. Hou ook zeker je mailbox en telefoon in de gaten, want werkgevers kunnen ook jou contacteren aan de hand van je CV.