Vacatures dierenarts Lommel

Als dierenarts ben je letterlijk een arts voor dieren: beestjes komen samen met hun baasjes bij jou langs of jij gaat bij hen langs wanneer er kwaaltjes de kop opsteken. Toch is het belangrijk dat een dierenarts ook preventief te werk gaat: hij gaat proberen voorkomen dat dieren ziek worden maar als het te laat is en dit toch gebeurt, kan hij hen ook weer beter maken. Eens een dierenarts zijn diagnose gesteld heeft zal hij het zieke of verwonde dier beter maken door middel van behandeling of, indien dit echt nodig is door een operatie.

Het spreekt voor zich dat een dierenarts houdt van dieren: je zal namelijk dag en nacht met hen bezig zijn. Naast een liefhebber van dieren, ben je ook een liefhebber van mensen: je bent als dierenarts maar beter sociaal, aangezien je nauw en dagelijks zal samenwerken met een of meerdere assistenten die jou helpen waar nodig.

Een groot empathisch vermogen is ook zeker geen overbodige luxe, aangezien er zich af en toe ook minder prettige situaties voordoen in de dierenartsenpraktijk, waarna de baasjes op de hoogte gebracht moeten worden. Wat je nodig hebt om deze job correct uit te oefenen, leer je als dierenarts in je bachelor diergeneeskunde waarna je ook nog een master, een ma-na-ma en een postgraduaat kan behalen. Hierna kan je aan de slag binnen een dierenartsenpraktijk om hier dieren te voorzien van de nodige behandeling, slachthuizen FAVV, diervoedingsindustrie of farmaceutische bedrijven.

Heb jij een hart voor het verzorgen en het oplappen van dieren? En ben je op zoek naar een job als dierenarts in regio Lommel? Kam dan onze website uit op vacatures voor de job van dierenarts in het Limburgse Lommel. Solliciteer op de vacatures die jou het meest aanspreken en sla de job van je dromen aan de haak.

Nog een plekje vrij voor een dierenarts in jouw Lommelse praktijk? Haast je dan als de wiedeweerga en plaats jouw vacature vandaag nog op onze website. Er passeren hier dagelijks namelijk heel wat mensen die op zoek zijn naar de job van hun leven: schrijf dus een aantrekkelijke vacature en deze openstaande functie voor de job van dierenarts in Lommel is vast zo opgevuld.