Vacatures dierenarts Ninove

Als dierenarts, in een dierenkliniek of praktijk, onderzoek en behandel je zieke en gewonde dieren, maar probeer je ook preventief ziektes te voorkomen. Het welzijn van de dieren komt bij jou altijd op de eerste plaats. Dit impliceert dat je soms moeilijke keuzes moet kunnen maken als dit het beste is voor het dier. Je bent ook steeds empathisch en helder in je communicatie naar de baasjes toe. Daarnaast kan je als dierenarts ook aan de slag in de inspectie van eetwaren, de farmaceutische industrie en bij veevoederbedrijven. Ook overheidsdiensten zoals het FAVV en het onderwijs behoren tot de mogelijkheden. Om echter aan de slag te mogen gaan als dierenarts, moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Zo moet je beschikken over een universitair bachelor -en masterdiploma in de diergeneeskunde. Deze opleiding duurt in totaal zes studiejaren en kan je in Vlaanderen volgen aan de Universiteit Antwerpen (enkel bachelor) en de Universiteit Gent. In Gent studeer je af in één van de afstudeerrichtingen die zij voorzien. Als je in een praktijk of kliniek aan de slag wil, moet je daarnaast ook je diploma laten viseren door de geneeskundige commissie van de FOD en je inschrijven op de lijst van de Gewestelijke Raad van de Orde der Dierenartsen.

Helemaal wild van het eindeloos zoeken naar een job als dierenarts in de buurt van Ninove? Bij Vetplace vang je geen bot meer! Als job-portaalsite bij uitstek voor de veterinaire sector in Vlaanderen, vind je bij ons alle soorten werkgevers voor dierenartsen. Wil je als zelfstandig dierenarts aan de slag, of liever in loondienst voor een overheidsinstelling of petfoodbedrijf? Zegt een job in de farmaceutische industrie, eetwareninspectie, of een veevoederbedrijf je misschien meer? Of ligt je roeping eerder in het onderwijs of bij het FAVV? Bij ons vind je de vacature van je (dieren)hart! Op Vetplace.be maak je eenvoudig jouw CV aan. Vervolgens kan je met enkele muisklikken direct solliciteren op vacatures.

Jaag je op een dierenarts in Ninove? Dan is Vetplace een schot in de roos! Op onze website verzorg je zelf in een fractie van een seconde jouw vacature voor een dierenarts in Ninove, of wij assisteren je hierbij als je dat wenst. Het enige wat je hiervoor eerst moet doen, is een profiel aanmaken op de website. Daarna plaats je je openstaande jobaanbieding. Eens jouw vacature online staat, zal deze bekeken worden door duizenden dierenartsen. Wij hebben dan ook het grootste bereik aan dierenartsen in Vlaanderen. De sollicitanten zullen zich dus gegarandeerd snel melden. Zij kunnen immers eenvoudig rechtstreeks online solliciteren.