Vacatures dierenarts Herentals

Een dierenarts is iemand die zich van jongs af aan al wou ontfermen over dieren. Deze drang om dieren te helpen is uitgegroeid tot jouw levensdoel. Als dierenarts is het jouw taak om zowel aan ziektepreventie te doen, als zieke huisdieren, paarden, runderen, varkens of pluimvee te behandelen. Dit doe je door de dieren te onderzoeken en een diagnose te stellen. Op basis hiervan geef je hen de juiste behandeling.

Net zoals bij mensen, heeft elk dier zijn eigen karakter, maar daar kan jij als geen ander mee om. Als dierenarts durf jij ook initiatief nemen en ingrijpen wanneer dat nodig is. Je beschikt ook over sociale competenties, want je moet grondig luisteren naar de klachten van de baasjes en ook een duidelijke uitleg geven over de behandeling en de nazorg. Tot slot heb je ook een administratieve taak, waaronder het bijhouden van patiëntendossiers.

Je hebt de nodige kennis en ervaring opgedaan tijdens je master dierengeneeskunde. Met dit diploma kan je jouw eigen praktijk opstarten of lid worden van een dierenartsenpraktijk. Daarbuiten zijn er nog heel wat andere mogelijkheden om als dierenarts aan de slag te gaan. Je kan werken in een slachthuis en keuringen uitvoeren, je kan je aansluiten bij het FAVV, je kan tewerkgesteld worden in een farmaceutisch bedrijf of een diervoederbedrijf, enzovoort.

Ben jij zowel begaan met de diergezondheid als met het welzijn van dieren? Misschien bekommer jij je net graag over de volksgezondheid door middel van voedselinspectie? Beschik je daarnaast over een masterdiploma diergeneeskunde? Wil je graag een leuke job als dierenarts in de buurt van Herentals? Breng dan een bezoekje aan Vetplace en vind de geschikte job als dierenarts in jouw regio! Dankzij ons handig overzicht kan je direct filteren op de vacatures die het meest relevant zijn voor jou. Je kan hier heel snel op reageren met een berichtje en je kan jouw CV op de website plaatsen. Bekijk dus zeker de vacatures op ons platform en voor je het weet kan je aan de slag als dierenarts in Herentals!

Ben je al even op zoek naar een dierenarts uit de omgeving van Herentals die een meerwaarde kan bieden aan jullie groepspraktijk, maar duurt het te lang? Zoek je een nieuwe dierenarts voor het FAVV of in de dierenkliniek? Laat ons je dan helpen! Op Vetplace zet je makkelijk jouw vacature online en de site brengt je rechtstreeks in contact met potentiële dierenartsen. Zij kunnen namelijk onmiddellijk reageren met een eigen bericht en CV. Zoek dus niet verder en zet vandaag nog jouw vacature online op ons platform!