Vacatures dierenarts Brugge

Je bent een echte dierenliefhebber die geboeid is door alles wat met dieren te maken heeft. Dit gaat van hoe een gezonde levensstijl voor een bepaald dier eruitziet, tot hoe je bepaalde ziektes geneest of voorkomt. Je staat open om steeds nieuwe dingen te leren, en altijd op de hoogte te blijven van de recentste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Je bevindt je graag onder zowel mensen als dieren. Daarom ben jij dierenarts geworden.

De ene dierenarts behandelt gezelschapsdieren, zoals konijnen, katten, vogels, honden… De andere houdt zich bezig met het behandelen van landbouwhuisdieren, zoals koeien, nog een andere heeft gekozen voor paarden. Er zijn veel dierenartsen die niet praktiserend zijn, dus die geen dieren behandelen, maar die bijvoorbeeld werkzaam zijn bij een farmaceutisch bedrijf of in het slachthuis. Één ding hebben jullie allemaal gemeen: je hebt je diploma diergeneeskunde behaalt aan de universiteit.

Zoek jij nog een dierenarts om in jouw praktijk in Brugge te komen werken? Zoekt jullie dierenkliniek een nieuwe werkkracht? Is er nog een plaatsje vrij bij het FAVV? Plaats dan jouw vacature op Vetplace om zo snel mogelijk jouw nieuw teamlid te kunnen verwelkomen. In enkele stappen staat jouw vacature online en open om sollicitaties van mogelijke, toekomstige collega’s te ontvangen. Zij kunnen jouw vacature terugvinden, en erop solliciteren.

Vetplace toont je openstaande vacatures voor dierenartsen in Brugge. Als jij als dierenarts op zoek bent naar een werkplek in de omgeving van Brugge, aarzel dan niet om een kijkje te nemen tussen al de vacatures voor dierenartsen. Een job vinden die bij jou past, wordt zo veel gemakkelijker. Door de openstaande vacatures te bekijken en erop te solliciteren of door jouw CV te uploaden, zal je snel aan de slag kunnen bij je toekomstige werkgever of collega’s. Waar wacht je nog op?