Vacatures dierenarts Tongeren

Als dierenarts ben je niet alleen de grootste dierenliefhebber, je hebt ook een zeer grote passie voor de diergeneeskundige en medische wereld. Je houdt je niet enkel bezig met de gezondheid van dieren, maar ook met hun welzijn. Als dierenarts probeer je te voorkomen dat dieren ziek worden dankzij duidelijk advies dat je geeft aan de baasjes. Daarnaast doe je ook op andere manieren aan ziektepreventie, zoals door het toedienen van vaccinaties. Wanneer een dier al ziek bij jou aankomt, zal je het grondig onderzoeken om de juiste diagnose te kunnen stellen. Tijdens zo’n onderzoek weet je natuurlijk nooit hoe een dier zal reageren. Gelukkig kan jij als geen ander omgaan met elke soort dierlijke emotie. Zowel de dieren als de baasjes voelen zich steeds op hun gemak bij jou.

Wanneer de diagnose gesteld is, is het tijd om de dieren de juiste behandeling te geven. Dit kan gaan van medicatie voorschrijven tot operaties uitvoeren. Je kan dierenarts worden als je beschikt over het masterdiploma dierengeneeskunde. Na deze zes jaar durende opleiding kan je beginnen werken in een dierenkliniek, jouw eigen praktijk oprichten of je aansluiten bij een groepspraktijk. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om binnen heel andere domeinen te werken zoals de farmaceutische industrie, het onderwijs, slachthuizen, het FAVV, veevoederbedrijven, petfoodbedrijven, enzovoort.

Ben jij een gepassioneerd dierenarts? Ben je op zoek naar een leuke werkplek in Tongeren die iemand met jouw capaciteiten kan gebruiken? Deze website geeft je een handig overzicht van vacatures voor dierenartsen in Tongeren. Kan jij je wel vinden in de normen en waarden van een bedrijf en wil je graag solliciteren? Dit kan je heel gemakkelijk doen door te reageren met een persoonlijk berichtje en je CV. Kijk dus zeker eens op Vetplace en wie weet werk jij binnenkort op een nieuwe plek waar je je gelukkig voelt!

Kan jouw dierenartsenpraktijk nog een gemotiveerde collega gebruiken? Zoeken ze bij het FAVV een dierenarts uit de omgeving van Tongeren? Het maakt al niet uit waarvoor jij een dierenarts zoekt. Als je jouw vacature op Vetplace zet, helpen we je bij je zoektocht. We geven jouw vacature de nodige zichtbaarheid, waardoor je in een oogopslag gecontacteerd zal worden door potentiële kandidaten. Zet dus snel je jobaanbieding op onze website en wij laten de meest geschikte dierenartsen uit Tongeren tot bij jou komen!