Vacatures dierenarts Geraardsbergen

Een dierenarts houdt vanzelfsprekend van dieren: hij werkt in dienst van hen en staat in voor hun verzorging en behandeling. Als dierenarts ga je zieke dieren of dieren die gewond zijn geraakt weer op de been helpen. Door het stellen van een juiste diagnose en het geven van de benodigde medicijnen, lap je hen binnen de kortste keren weer helemaal op. Geen enkel dier valt uit de boot: een dierenarts verzorgt huisdieren, zoals katten of hamsters, maar ook vee, zoals runderen en varkens.

Zo is een dierenarts er bijvoorbeeld altijd bij wanneer er op de boerderij een nieuw kalfje geboren wordt. Een dierenarts is niet enkel een dierenvriend, maar is ook goed in de omgang met mensen. Ook zijn communicatieve vaardigheden zijn hierbij belangrijk, want er kunnen zich ook ernstige situaties voordoen binnen de dierenartsenpraktijk waarna het trieste nieuws natuurlijk gemeld moet worden aan de baasjes van het dier in kwestie. Jij bent er dan voor hen en biedt hen troost en comfort.

Daarnaast ben je ook best een sociaal persoon, aangezien je nauw zal samenwerken met je dierenartsassistenten die ook bij jou in de praktijk zetelen. De technische en theoretische kennis om je job correct uit te oefenen heb je als dierenarts verworven in jouw opleiding: een academische bachelor in de diergeneeskunde of een master waarin je jou verder gespecialiseerd hebt in gezelschapsdieren, herkauwers, onderzoek, paard of varken, pluimvee en konijn.

Kom jij pas van de schoolbanken? Of ben je op zoek naar een nieuwe job? Wil jij instaan voor het verzorgen van een Oost-Vlaamse beestenboel? Solliciteer dan vandaag nog voor de job van Dierenarts in Geraardsbergen. Doorzoek de vacatures onder deze noemer, waag je kans en scoor de job van je leven.

Een plaatsje vrij voor een dierenarts in jouw praktijk in de Denderstreek? Gooi dan vandaag nog een vacature online voor de job van dierenarts in Geraardsbergen! Tussen al de potentiële kandidaten die deze vacature zullen zien zit vast dé persoon waar jij naar op zoek bent.