Vacatures dierenarts Hasselt

Als dierenarts sta je in voor het weer oplappen van gewonde of zieke diertjes. Jouw hart voor dieren is groot: je zorgt ervoor dat ze niet ziek worden en als dit helaas wel is gebeurd, dan sta jij klaar om hen een correcte diagnose te stellen en hen te behandelen zodat ze snel weer op de been zijn. Behandelen kan aan de hand van medicijnen die jij voorschrijft, maar, in ernstige gevallen kan het ook dat je als dierenarts moet opereren.

Als dierenarts ben je maar beter een dierenvriend, aangezien je met een allegaartje van dieren in contact zal komen: gezelschapsdieren, zoals katten of honden, maar ook vee zoals koeien of varkens worden door jouw professionele hand verzorgd. Zo ben je er als dierenarts bijvoorbeeld ook altijd bij wanneer er op de boerderij een kalfje geboren dient te worden: jij bent aanwezig en helpt de bevalling correct verlopen. Als dierenarts ben je niet enkel goed met dieren, maar ook met mensen: als er slecht nieuws moet meegedeeld worden aan baasjes, sta jij klaar om hen te troosten en te steunen.

Daarnaast ben je best een sociaal iemand als je dit beroep wil uitoefenen, aangezien je nauw en dagelijks zal samenwerken met dierenartsassistenten, die jou assisteren bij bijvoorbeeld operaties of het verzorgen van dieren. Jouw kennis van zaken verkreeg je tijdens jouw bacheloropleiding in de dierengeneeskunde. Indien je nog verder wou specialiseren, heb je dit gedaan door middel van een master in gezelschapsdieren, herkauwers, onderzoek, paard of varken, pluimvee en konijn.

Droom jij ervan om dagelijks tussen de dieren te zitten en hen te verzorgen indien ze ziek of gewond zijn? Zoek je een job in de hoofdstad van Limburg? Neem dan zeker even een kijkje op onze website tussen de vacatures voor de job van dierenarts in Hasselt. Indien je de job van je dromen vindt, waag dan je kans en solliciteer. Wie weet ben jij binnenkort aan de slag als dierenarts in Hasselt.

Heb jij in jouw dierenartsenpraktijk in Hasselt nog een plekje vrij voor een dierenarts? Plaats dan zeker een vacature voor deze openstaande functie op onze website. Tussen al onze bezoekers, zit er vast wel eentje die een de ultieme match is voor jouw zoekertje. Neem zeker contact op met potentiële kandidaten en vindt de perfecte persoon voor de job van dierenarts in Hasselt.