Vacatures dierenarts Lokeren

Dierenartsen voeren geneeskundige handelingen uit op huisdieren, paarden en vee. Je hoofdtaak bestaat erin om zieke dieren te onderzoeken, een diagnose te stellen en de juiste behandeling te geven. Dankzij je master dierengeneeskunde beschik je over de nodige kennis en ervaring, en is dit voor jou natuurlijk geen probleem. Naast het behandelen van zieke dieren, is ook ziektepreventie een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vaccinaties toedienen. Tot slot heb je ook enkele administratieve taken, vooral als je in een groepspraktijk werkt.

Niet enkel de gezondheid, maar ook het welzijn van dieren is voor jou als dierenarts van cruciaal belang. Als dierenarts heb je een hart voor dieren en kan je er goed mee overweg. Elk dier heeft zijn eigen persoonlijkheid, maar daar kan jij als geen ander mee om! Een dierenarts kan zijn eigen praktijk oprichten of deel uitmaken van een team binnen een groepspraktijk. Tenslotte zijn er dierenartsen die niet voor de praktijk kiezen, maar de farmaceutische industrie instappen, of aan de slag gaan in een slachthuis of controles uitvoeren voor het FAVV.

Ben jij net afgestudeerd als master in de dierengeneeskunde en ben je klaar om aan je carrière te beginnen? Of ben je al jaren werkzaam als dierenarts, maar is het tijd voor iets nieuws? Wil je graag in Lokeren werken en ben je op zoek naar een leuke groepspraktijk om jouw kennis te delen met je collega’s? Het maakt niet uit hoeveel ervaring je al hebt, deze website toont je een handige lijst met vacatures waarop je kan filteren om zo tot jouw droomjob als dierenarts in Lokeren te komen. Met een heel eenvoudige druk op de knop, kan je een bericht sturen met jouw CV in. Wie weet mag jij wel op gesprek komen en is dit de start van je carrière!

Ben jij op zoek naar een dierenarts in Lokeren? Vetplace maakt jouw zoektocht veel gemakkelijker! Wij brengen werkzoekenden en werkgevers rechtstreeks in contact met elkaar. Als je jouw vacature op onze website plaatst, komt deze onmiddellijk online te staan en kan ze dus meteen bekeken worden door potentiële dierenartsen. Als ze interesse hebben, kunnen ze door middel van één klik reageren op de vacature en ook hun CV mee sturen. Zet je vacature op onze website en laat de juiste kandidaten tot jou komen!