Vacatures dierenarts Eeklo

Een dierenarts houdt zich zowel bezig met diergezondheid en dierwelzijn, als met de volksgezondheid. Diergezondheid gaat hoofdzakelijk over het genezen van zieke dieren door de juiste behandelmethode te kiezen. Maar ook ziektepreventie is een belangrijk onderdeel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vaccinaties, ontwormingen, zorgen voor goede voeding en nog veel meer.

Het is ook de taak van dierenartsen om adviezen te geven aan de baasjes zodat de dieren in de toekomst geen last zouden krijgen van pijn, honger, stress, angst of andere symptomen. Dierenartsen staan soms ook voor ethische dilemma’s. Als een dier niet meer kan genezen worden, mogen ze de keuze maken om het dier te euthanaseren, zodat het niet onnodig pijn moet lijden.

Het beroep van een dierenarts houdt dus veel meer in dan enkel het genezen van dieren. Daarnaast voer je ook operaties uit, dus je bent een echte chirurg. Sommige dierenartsen kiezen niet voor de praktijk, maar sluiten zich aan bij het FAVV, of worden tewerkgesteld in een slachthuis, kiezen voor laboratoriumwerk en wetenschappelijk onderzoek, anderen zijn geboren voor het onderwijs, … De mogelijkheden die je hebt als dierenarts zijn bijna eindeloos.

Heb jij een master in de diergeneeskunde en ben je op zoek naar een job die bij je past? Je woont in Eeklo, en wilt in deze buurt aan de slag? Dan zit je op de juiste website. Op Vetplace kan je kijken tussen alle vacatures voor dierenartsen in en rond Eeklo, en je kan heel makkelijk solliciteren voor de functie die je zou willen invullen. Vergeet zeker niet je CV op de website te plaatsen, zo zien werkgevers wat je sterktes zijn.

Deel je een praktijk met andere dierenartsen in Eeklo en is er nog een plekje over? Zoek je iemand om mee samen te werken, die een even groot hart heeft voor dieren als jij? Ga dan via Vetplace op zoek naar jouw droomcollega! Zet jouw vacature op onze website en verwacht razendsnel veelbelovende reacties.