Vacatures dierenarts Diest

Als dierenarts ben jij verantwoordelijk voor het welzijn en de gezondheid van dieren. Je staat in voor ziektepreventie, de gezondheid en het dierenwelzijn van huis- en landbouwdieren. Producten van dierlijke oorsprong moeten eerst voorbij jouw controle geraken, vooraleer ze in supermarkten mogen verschijnen. Die producten mogen bijvoorbeeld geen ziekmakende bacteriën of parasieten bevatten.


Met een diploma van dierenarts op zak kan je o.a. aan de slag gaan in groepsverband gebonden aan een praktijk. Je hebt je gespecialiseerd in het genezen van dieren én bent daardoor een kenner in de anatomie van dieren. Naast het behandelen van zieke of gewonde dieren, sta je in voor vaccinaties, ontworming en tekenbestrijding.

Vetplace is het ideale startpunt voor dierenartsen die zin hebben in een nieuwe carrière. Wil je graag deel uitmaken van een gepassioneerd team van dierenartsen in de omgeving van Diest? Ben je op zoek naar een nieuwe werkervaring in een groepspraktijk? Wil je aan de slag als keurder in het slachthuis? Het maakt al niet uit. Plaats je CV op onze website, en krijg zo een resem aan jobaanbiedingen die corresponderen met jouw vereisten. Onze website biedt pas afgestudeerden de kans om hun carrière succesvol van start te laten gaan, maar biedt ook nieuwe kansen aan ervaren dierenartsen. Solliciteer meteen op onze website of stuur een mailtje naar de werkgever. Binnen enkele dagen kan je antwoord verwachten.

Zoek je een dierenarts voor jouw praktijk in Diest? Wil je een groot publiek bereiken om zo de geschikte nieuwe collega te vinden? Onze website, de vacature website voor de diergeneeskundige sector, biedt werkgevers een platform om vacatures te plaatsen voor dierenartsen. Via Vetplace vind je snel een erkende dierenarts met een passie voor het vak. Geïnteresseerden kunnen via onze site direct op jouw zoekertje solliciteren. Vervolgens krijg je een melding dat iemand interesse heeft in jouw vacature. In enkele makkelijke en betrouwbare stappen heb je de nieuwe collega gevonden voor jouw dierenartspraktijk in Diest.