Vacatures dierenartsassistent Limburg

Een dierenarts heeft een zeer breed takenpakket. Naast het redden van dierenlevens, zijn er nog tal van andere taken waar hij/zij mee te maken krijgt. Het is dan ook niet zo onlogisch dat een dierenarts hulp inroept van een dierenartsassistent. Niet alleen de dierenarts ontfermt zich over het welzijn en de gezondheid van de dieren. Jij doet exact hetzelfde! Als dierenartsassistent doe je dat door allerlei taken van de dierenarts voor jouw rekening te nemen. Die kunnen zeer verschillend zijn: het beheren van de agenda, afspraken maken, dossiers opmaken/opvolgen, …


Naast die administratieve taken zijn er nog een hoop praktische zaken waarmee jij kan helpen. Het onderhouden van kooien, eten geven van dieren, desinfecteren van materiaal, nazorg na operaties, wondes verzorgen, dieren fixeren, het operatieveld voorbereiden, … Samen met de dierenarts zorg je ervoor dat het welzijn van de dieren op de eerste plaats komt.

Om als dierenartsassistent aan de slag te kunnen gaan, dien je een passende opleiding gevolgd te hebben die jou alle kneepjes van het vak leerde. Het is jouw taak om een overzicht te bewaren en een stand van zaken te kunnen geven. Zo kunnen dieren worden opgevolgd en wordt er niets aan het toeval overgelaten. Het is vanzelfsprekend dat een passie voor dieren helpt bij die beroep. Als dierenvriend is het gemakkelijker om een dier zich op zijn/haar gemak te laten voelen. Want uiteraard behoort ook dit tot jouw takenpakket. Je staat ook paraat voor de baasjes, want ook zij worstelen dikwijls met vele vragen en zijn bezorgd om hun dier.

Zoek je de juist werkomgeving voor jou als dierenartsassistent in Limburg? Zijn dieren jouw passie? Het is belangrijk om iets te doen dat je graag doet. Wij gaan jou daarbij helpen! Bij Vetplace proberen we de juiste mensen aan de juiste vacature te linken. Met andere woorden kan jij hier alle vacatures als dierenartsassistent in Limburg te zien krijgen. Wanneer je denkt dat je de jobaanbieding gevonden hebt die jouw toekomst tekent, kan je erop solliciteren. Gewoon makkelijk via de website! Plaats je CV hier en vergroot jouw kansen als dierenartsassistent.

Wordt het je te veel om alles alleen te doen? Kan jij een assistent gebruiken in je praktijk in Limburg? Hebben jullie in de dierenkliniek de handen vol en zijn jullie op zoek naar een extra dierenartsassistent? Wat ook de aanleiding van je zoektocht mag zijn, wij maken er prompt een einde aan. Hoe we dat doen? Heel simpel. Wij stellen jouw vacature voor aan dierenartsassistenten, die het profiel hebben dat aansluit bij jouw jobaanbieding én die op zoek zijn naar een nieuwe job. Vanaf dat een kandidaat zich aangesproken voelt door jouw vacature, kan hij/zij solliciteren. Nadien hoef jij alleen te beslissen of je contact opneemt of niet. De kandidaten krijgen de kans om hun CV toe te voegen aan hun account. Zo kan ook jij actief op zoek gaan! Binnen de kortste keren loopt de dierenartsassistent waar jij naar op zoek was bij jou rond!

Populairste steden in Limburg voor dierenartsassistenten