Vacatures dierenartsassistent Antwerpen

Een dierenartsassistent is de beste oplossing voor iedere dierenarts om ervoor te zorgen dat het een minder zware opgave wordt om een praktijk te runnen. Veel mensen dromen er van: van je passie je job maken. Wel, als dieren je passie zijn, staat deze job je op het lijf geschreven! Als dierenartsassistent neem jij administratieve taken voor je rekening. Dat kunnen zaken zijn zoals het opmaken en opvolgen van dossiers, beheren van de agenda, telefoneren met de eigenaars, … Daarnaast zijn er ook tal van praktische zaken waar jij een grote hulp kan zijn. Bijvoorbeeld het verzorgen van de dieren die gehospitaliseerd zijn, het onderhouden van hokken, desinfecteren van materiaal, voorbereiden van operatievelden, …

Er is genoeg werk! Je takenpakket is hoe dan ook gevarieerd. Als dierenartsassistent is het belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan. Je passie voor dieren maakt dat dit voor jou niet echt als werken aanvoelt. Ook de dieren zelf geef jij een gerust gevoel. Zij voelen het wanneer er iemand hen met zorg behandeld. Jij als assistent van de dierenarts, zorgt dat alles goed opgevolgd wordt. Zo zal jij ervoor zorgen dat alle medicatie en materiaal tijdig besteld wordt. Om aan de slag te kunnen als dierenartsassistent dien je een bachelorsdiploma dierenzorg op zak te hebben of een geschikte cursus of opleiding gevolgd te hebben. Een dierenartsassistent kan aan de slag in een privédierenartspraktijk, een groepspraktijk of een dierenkliniek.

Vind je maar geen plek om aan de slag te gaan als dierenartsassistent in Antwerpen? Wordt de zoektocht zwaar voor je? Uit ervaring weten we als geen ander dat de juiste job vinden geen gemakkelijke opgave is, daarom proberen we werkgevers en werknemers aan elkaar te linken. We doen dat door alle vacatures als dierenartsassistent te bundelen voor jou. Via een handig overzicht kan jij alle openstaande jobs bekijken. Het enige wat jij nog moet doen, is solliciteren. Dit kan je onmiddellijk online doen. Voor je het weet, wordt er contact met je opgenomen en kan je aan de slag als dierenartsassistent in jouw provincie, Antwerpen. Door aan je account je CV toe te voegen, kunnen ook dierenartsen naar jou op zoek gaan.

Kan je in je praktijk in Antwerpen wel wat assistentie gebruiken? Heeft de dierenkliniek nood aan een extra paar helpende handen? Geen nood, bij Vetplace vind je wie je zoekt! Hier proberen we de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Dat doen we door jouw vacature gericht de wereld in te sturen. Deze website is dan ook een jobplatform voor diergeneeskundige beroepen. Wij geven geïnteresseerde kandidaten de mogelijkheid om onmiddellijk te solliciteren op je aanbod. Nadien kan jij beslissen of je contact opneemt of niet.

Populairste steden in Antwerpen voor dierenartsassistenten